10 IRRITERENDE ØJEBLIKKE FRA HVERDAGEN

10 IRRITERENDE ØJEBLIKKE FRA HVERDAGEN 1

● Da jeg satte mine gamle Iphone til salg på DBA og druknede i henvendelser hvoraf 90% er fra mystiske telefonnumre, der vil have at man sender sin kontonummer og sender telefonen til et sted i Afrika. Der må jo være en kæmpe industri for den slags.

● De de resterende 10% af henvendelser kom fra folk, der bød det halve af prisen.

● Da jeg var i tvivl om jeg skulle give kram eller hånd og hun tydeligvis var det samme. Jeg gik efter hånden og hun gik efter krammet.

● Da jeg havde ventet på den 3. sæson af True Detective i flere år og den ENDELIG lander og HBO pludselig ikke vil afspille, fordi jeg ikke har opdateret flash.

● Da jeg opdaterede flash og den stadig ikke vil afspille (problemet er heldigvis løst, takket være HBO’s søde kundeservice)

● Da jeg kort – og vi snakker ultra kort – cyklede på fortovet for at komme udenom et vejarbejde og en af de klassiske hverdagsbetjente råbte af mig. JA – jeg ved godt at det ulovligt og at jeg selvfølgelig burde stå af og trække, men jeg kørte dig jo ikke ned!

● Når jeg glemmer mit kodeord til Facebook og skal opdatere det på samtlige devices (det her sker på ugentligt basis)

● Da jeg havde sat et lille hjerte ved et par fine sommerting henne hos ASOS (de her shorts og den her t-shirt), men lige ville vente med at bestille dem, til vi nærmede os den kommende rejse. I går var tiden kommet og ja, så var de selvfølgelig udsolgt i min størrelse.

● Da jeg satte tøj til salg på nettet og fortrød i det sekund, at folk begyndte at spørge efter indvendige mål, billeder af vrangen og om hvorfor man sælger.

● Da jeg havde skrevet hele det her ind i 3. person og til sidst kom i tanker om, at jeg aldrig har brudt mig om, når folk omtaler sig selv som “man”. Alle manner måtte skriftes ud og nutid rettes til datid. Hvis I har fundet en fejl, så ved I hvorfor.

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments