10 TANKER FRA I DAG

10 TANKER FRA I DAG 1

● Jeg,kan.jeg.ik.mere small talk ELLER sidde rundt om et bord i halve og hele dage! Jeg elsker Fyn og min familie, men for søren hvor jeg savner min hverdag og mine venner og jeg har det lidt ligesom Ben Affleck har det herover.

● Godt det kun er jul èn gang om året.

● Hvorfor er det først gået op for mig i dag, hvor vanvittigt et nummer Solkongen fra Minds Of 99 er? Har hørt den på repeat i et døgn.

● Mon jeg kan ligge mit princip om ikke at gå i sort tøj på hylden for en lille stund, så jeg kan hoppe i den her (ret perfekte) kjole nytårs aften? Den vil være noget nær genial sammen med mine yndlings-strømpebukser. (reklamelinks)

● Jeg bliver nødt til at rydde alle mine planer for i morgen! Netflix har lige annonceret, at der kommer en Black Mirror-film (!!!)

● Hvilken ugedag er det egentlig? Jeg tæller kun i datoer mellem jul og nytår!

● Sydpå med Bro er simpelthen årets største hit i 2018. Er det en joke? I det mindste er Drake også på listen.

● Jeg ved ikke om det bare føles sådan, men pludselig er halvdelen af mit Instagram-feed rejst til troperne. Thank god, at jeg også har sådan en tur at se frem til.

● Speaking og Instagram. Nu kommer der vist snart røre i andedammen.

● Send flere penge! Jeg har fundet en ny drømmetaske.

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments