10 TANKER FRA I DAG

10 TANKER FRA I DAG 1

● Jeg gør det sgu! Starter den der Instagram-detox. Så fra i dag og frem til lørdag, der er jeg logget ud af Appen. Jeg dokumenterer selvfølgelig hele forløbet.

● Hvad skal jeg tjekke på min telefon, når jeg ikke skal tjekke Instagram?

● YES! Glò er kommet på WOLT. Det skal prøves og kan kun gå for langsomt. Måske allerede i aften? Husk i øvrigt at I får 50 kr. i rabat med koden Miekirstine.

● Okay, hvor er min min ene handske? Tydeligvis ingen steder. SÅ irriterende, nu hvor jeg lige havde købt de pæneste af slagsen.

● Hvad skal jeg købe i fødselsdagsgave til min veninde?? Jeg synes altid, at jeg falder over den ene geniale gaveidè efter den anden, men så snart jeg står og skal bruge en, så er jeg blank. Jeg endte med den her bog, som jeg i øvrigt selv skal læse, når jeg rejser til Mexico i weekenden. Så kan vi jo meget passende diskutere den, når jeg kommer tilbage.

● Appropos Mexico, skal jeg så pakke i min kæmpe-store kuffert eller medium-store kuffert? Jeg har lige opdaget, at den kun må veje 15 kg. og det giver altså en udfordring til en, der altid ender med at pakke det halve af dit badeværelse med. Godt at den primært skal fyldes med let sommertøj.

● Åh nej!! Endnu en leopardfristelse, jeg ikke kan modstå. Men det bliver jeg nødt til, nu hvor der er dømt shoppe-stop. Den havde ellers være genial i Mexico.

● Det blev 4. dag i træk, hvor mit program på ingen måde blev, som jeg havde forventet. Hele ugen har jeg været ramt af aflysninger og ting der skulle laves eller gøres på andre tidspunkter. Det har både været på godt og ondt. Jeg ved ikke med jer, men hos mig samler de dage sig altid i samme periode.

● Måske giver den her nyhed lidt håb for min fremtidige boligsituation.

● Shit hvor får man i det hele taget læst mange nyheder, når man ikke bruger Instagram.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments