10 TANKER FRA I DAG

10 TANKER FRA I DAG 1

● Skal jeg løbe en tur eller træne i Fitness? Løbeturen vandt.

Gad vide hvad der egentlig helt præcis skete her?

Av hvor er jeg bare glad for mine nye sneakers. Dem kommer I altså til at se ret meget til herinde i fremtiden. (reklamelink)

Mon togkontrolløren lige troede, at jeg ikke talte dansk? Jeg kom til at lukke min billet-app før hun havde scannet den, sagde “sorry” hvorefter hun svarede “no, that’s okay”. Er sorry efterhånden ikke blevet et ord i det danske sprog?

Lana Del Rey’s nye “Venice Bitch” er virkelig et godt nummer og det vokser mere og mere på mig. Hendes univers og tekster har virkelig en tryllebindende effekt på mig.

Har det mon altid blæst så meget i Danmark? Det kan jeg altså ikke mindes fra min barndom.

Skal jeg ikke bare snuppe en i hver farve?? #sweatshirtgoals (reklamelink)

Hvor er det dog rart at være tilbage på fine Fyn, hvor jeg skal tilbringe de næste par dage. Bl.a fordi jeg skal på en lille turne i Jylland, hvor jeg skal deltage i det her. Jeg håber at møde nogle søde jyske læsere 🖤

Jeg ved ikke om det skyldes kjolen eller Ricky, men jeg elsker alt det ved det her billede.

● Pinterest….og så gik der lige 45 min med at browse opskrifter på . Verdens største tidsrøver, skulle jeg hilse og sige.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments