10 TING, DER ALTID SKER FOR MIG

10 TING, DER ALTID SKER FOR MIG 1

● Kl. 22 tænker jeg; “jeg tager lige èt afsnit (serie) og kl. 02 tænker jeg “Det var så den sæson”.

● Når jeg rejser glemmer jeg med sikkerhed en oplader til en af mine (alt for mange) opladelige ting. Det har bl.a resulteret i, at jeg har enormt mange Iphone-opladere på lager.

● Når jeg skal køre ned ad en rulletrappe med min kuffert, er det umuligt for mig at ramme et trin præcis og jeg tør ikke tænke på, hvor mange gange, jeg har været tæt på at tage et alvorligt styrt.

● På restauranter glemmer tjenerne altid noget i min bestilling. Det er faktisk et så udbredt fænomen, at mine venner og familie er begyndt at tro på, at jeg bringer uheld.

● Uanset hvor mange gange, jeg gennemlæser et blogindlæg, så kan man altid finde minimum 5 tastefejl. Jeg ser dem ganske enkelt ikke og det er nok mit aller største blogger-handicap.

● Min kuffert kommer altid til sidst på bagagebåndet.

● Hvis der er noget jeg ikke bryder mig om, så er det at få sollys, der skinner gennem en rude og direkte ind i smasken ansigtet. Alligevel ende jeg evigt og altid med at få solpladsen i bilen, på toget eller i flyet. OGSÅ selvom jeg bruger tid på nøje at regne ud, hvor jeg skal sætte mig i forhold til solens placering på himlen.

● Jeg forelsker mig i en taske hos Vestiaire, tænker lidt over det, beslutter for at købe den og så er den selvfølgelig udsolgt. Det skete så sent som i fredags med den her flotte sag. (reklamelink)

● Jeg glemmer at fjerne mærket i mit nye tøj, fordi jeg altid liiiiige skal prøve det en ekstra gang, inden jeg beslutter mig for at beholde det. Har ikke tal på, hvor mange venlige sjæle, der har givet mig en søde lille bemærkning ude på cykelstierne.

● Det sker næsten dagligt, at jeg kommer i tanke om et nyt genialt punkt til en af mine lister (ala den her) og tænker “ej, det behøver jeg ikke at skrive det, det kan jeg sagtens huske”. Det eneste jeg kan huske når jeg sidder foran computeren er, at jeg tænkte på noget.

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments