10 TING JEG IKKE FORSTÅR

giphy

● Hvordan, at skidttælleren i en Iphone, kan kende forskel på om man går eller cykler.

● Folk, der ikke trækker ud i toilettet. 30% af de gange, jeg besøger et offentlig toilet, er der ikke trukket ud og jeg FORSTÅR DET IKKE. Glemmer folk det? Gider de ikke? virker det ikke? Eller får det det fedt over det?

● Fuldskæg ala vores viking fra Eurovision. Hver sin smag, selvfølgelig og jeg har ikke det fjerneste imod skæg. Men SÅ meget af det er altså lidt for meget af det gode, hvis I spørger mig.

Cult Gaia-tasken. Det er altså Kejserens nye klæder, hvis I spørger mig.

● Gedesost. En ost, der smager af ged. Det forstår jeg simpelthen ikke.

●Gennemsigtige tasker. Eller jo, jeg synes faktisk, at de er ret pæne og smarte, men de er jo SÅ upraktiske. Er jeg den eneste, som render rundt med en del ting, som jeg ikke har lyst til at dele med gud og hver mand?

● Algoritmen på Momondo, eller hvad det nu hedder. I hvert fald forstår jeg ikke, hvorfor jeg altid får vidt forskellige priser, når jeg søger på min telefon og når jeg søger på min computer.

● Gucci og hele deres Guccy-ting. Det giver ingen mening.

● At jeg stadig, nærmest på daglig bases, får en mail der begynder i stil med: “hej Mie vi vil rigtig gerne samarbejde med dig fordi du passer godt til vores brand. Vi vil gerne have 3 blogindlæg, 2 instagrambilleder, 5 instagram stories, 1 livestream og 4 facebookopslag, hvor du omtaler os. Positivt, selvfølgelig. Vi har betaler desværre ikke for vores samarbejder, men du får til gengæld vores produkt helt gratis og hvis det går godt, så får du måske et til”. Jeg har fået at vide, at jeg bare skal skrive tilbage og spørger afsender, om han eller hun heller ikke får løn for deres arbejde?

● Hvorfor Lagkagehuset i lufthavnen mere eller mindre ALTID melder udsolgt. Jeg kan selvfølgelig også bare være, at jeg har været enormt uheldig og tilfældigvis været der de 10  gange, det er sket i år.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments