10 TING JEG LIGE VIL SIGE

img_0796Kjole fra & Other Stories

▪️ I går kom jeg hjem fra en fantastisk tur til mindst ligeså fantastiske Miami. Savner allerede det smukke lys. Især på sådan en grå og regnfuld mandag.

▪️ Som altid er jeg vanvittig træt af lufthavne, security checks, fly der aldrig letter til tiden og folk der ikke forstår, at de skal skynde sig og placere sig på sædet, så der ikke kommer underligere forsinkelser.

▪️ Men jeg skal nok bare vænne mig til det, for jeg har hele to rejser på programmet de næste par uger. Det er så også det eneste negative jeg har at sige om den situation 😉

▪️ Jeg har virkelig optur over, at vi undgår en konflikt.

▪️ Jeg har været væk i én uge og har nærmest helt stress over alle de serier, jeg skal nå at have indhentet; Homeland, Greyzone, Silicon Valley, Perfekte Steder og ikke mindst Handmaids Tale.

▪️ Jeg har ret meget optur over mine nye sko fra Flattered, som ligger og venter på mig posthuset og som jeg smutter ned og henter, ligeså snart de åbner. Håber sørme at de passer og at de er mindst ligeså pæne i virkeligheden.

▪️ Til gengæld har jeg på ingen måde optur over mine fødder. For det første er de fuldstændig smadret og fyldt med sår og vabler fra lidt for mange gåture i Miami (sorry for sharing). Vi snakker så slemt, at jeg nærmest ikke kunne holde ud og have mine nye og egentlig ret fodformede Marni-sandaler på. For det andet er den igen begyndt at drille mig lidt og forhindre mig i at løbe. Jeg er lidt ude i at skulle have fat i min yndlings skadet-fod-fixer igen. (reklamelink)

▪️ Post Malone’s nye album udkom i fredags. Endda med hele 18 numre. Jeg har næsten ventet på det i et år og har det sådan her med det!

▪️ Jeg har det lidt på samme med med den her fantastiske Kjole fra Modstrøm. Bliver virkelig aldrig træt af den kjole-længde. (reklamelink)

▪️  Hvis I vil gøre mig en KÆMPE tjeneste, vil I så ikke lige smutte hen til AOK og stemme på Sliders til Byens Bedste Burger. Det vil betyde alverdens 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments