10 TING JEG TÆNKER PÅ FOR TIDEN

giphy

▪️ Om konflikten mon får indflydelse på flytrafikken? Som bekendt rejser jeg jo til Miami i dag og det bliver jo liiiiidt spændende at se, om jeg kan komme hjem igen. Nogen siger at den bliver påvirket, andre siger at den ikke gør.

▪️ At jeg glæder mig ret meget til at modtage de smukkeste himmelblå sko fra Flattered, som jeg lige har klikket hjem.

▪️ Instagram! Vi har en lille krise igen. Lidt i stil med den, vi havde sidste år.

▪️ Hvad søren jeg lige skal gøre for at sikre, at Sliders vinder prisen som Byens Bedste Burger henne hos AOK. Som SO-ME-ansvarlig ville det jo være en KÆMPE succes. Huske at I kan stemme hver eneste dag, hvis I har lyst til at give en hånd med 🖤

▪️ Om jeg skal lade mit hår være kort eller lade gro langt igen. Jeg er seriøst splittet og skifter mening hver anden time.

▪️ Sommerkjoler!!! Sommerkjoler, sommerkjoler, sommerkjoler. Lige nu er jeg ret besat af den her fra Samsøe Samsøe i det fineste 70’er print. For slet ikke at snakke om printet på den her sag fra & Other Stories. Ved dog ikke helt hvordan jeg har det med modellen. (reklamelinks)

▪️ Om jeg skal løbe Maraton i København om et par uger eller ej.

▪️ At være en bedre version af mig selv. Jeg har været kort omkring det herinde, de sidste par dage, for det fylder en del i mine tanker. Har flere gange taget mig selv i at være “strid” og uretfærdig i situationer, hvor det slet ikke var nødvendigt. Jeg har også vrisset af folk uden de har fortjent det eller ringet af folk på cykelstien, hvor det slet ikke har været deres hensigt at være irriterende.

▪️ Hvad søren jeg kan gøre for at få Rouje til at skrive til mig og spørge om vi skal samarbejde #dreamon.

▪️ Hvor mange penge Boozt mon tjener på sådan en weekend, hvor de sætter alt ned med 20%. Jeg tænker at det må strikke ret meget af og jeg er virkelig glad for, at jeg ikke arbejder på deres lager!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments