I APRIL SKAL JEG

Velkommen April 🖤

Måneden, der hele min barndom, var min ultimative favorit. Nok mest af alt, fordi det også er min fødselsdagsmåned. Med årene er den dog blevet overhælet af magiske Maj, men figurerer absolut stadig blandt favoritterne. Selvom Marts også er en officiel forårsmåned, så er det som om, at det først er her i April, at vi sådan mærker det for real. Det har de seneste 4 uger vist også bekræftet os i 😉

Mens marts-måned var forholdsvis rolig for mit vedkommende, så ser April ud til at blive noget anderledes. Der bliver fart over feltet og min kalender er allerede forholdsvis pakket. Heldigvis med en masse gode sager og jeg glæder mig faktisk til at tage hul på den. Jeg skal bl.a sælge ud af garderoben, fejre min fødselsdag og rejse til et sted, jeg har drømt om i mange år.

Det bliver en god måned, for i April skal jeg…

8c0361d31eb8cf7d5adc1d058722d517

▪️ Forhåbentlig plukke friske blomster og nyde duften af nyslået græs og skovløg.

▪️ Fejre min fødselsdag. De sidste par år har jeg været ude at rejse på dagen og har egentlig også helst ønsket at glemme den. Jeg er ikke et fødselsdags-menneske, lad mig sige det sådan. Men efter at jeg er fyldt 30 år er det som om, at noget har ændret sig. Nu har jeg ligesom nået det punkt, jeg “frygtede” 😉 Så I år skal den have hele armen og jeg skal bl.a fejres med mad, vin og gode veninder på madklubben.

▪️ Sælge ud af Garderoben til Tradono Market. Det er næsten et halvt år siden, at jeg sidst har gjort det, så jeg kommer til at have MANGE gode ting med. Ses vi mon? I kan læse meget mere henne på Facebook.

▪️ Nyde synet når kirsebærtræerne blomstrer. Det er altså noget af det smukkeste jeg ved og sidste år gik jeg glip af det, fordi jeg rejste hele foråret væk.

▪️ Worke min seneste og ret spontane taske-investering. Jeg fandt denne drøm af en J.W Anderson-taske på Vestiaire, helt ubrugt og til en vanvittig god pris. Nu håber jeg bare at den lever op til mine forventninger. (reklamelink)

▪️ Gøre min lille altan forårsklar. Jeg har fundet den fineste bambusbænk fra Broste Copenhagen, som på alle måder overgår den fra Lene Bjerre, som jeg ellers havde udset mig. (reklamelink)

▪️ Skam-lytte til det album, som The Weeknd smed på gaden i fredags. Jeg har virkelig optur over det. Vil bare ønske, er der var mere end 6 numre på 😉

▪️ Til Miami! Jeg har ville besøge Miami i mange år og da jeg lavede min bucket-list for 2018 lovede jeg også mig selv, at det skulle blive i år. Jeg rejser sammen med Katten og jeg glæder mig så meget til at opleve byen, få be-og afkræftet mine fordomme og ikke mindst til lidt høje temperaturer. Gode tips modtages, som altid, med kyshånd.

▪️ Købe en ny forårsjakke eller to. Kan slet ikke overskue synet af mine vinterjakker længere. Lige nu har jeg et godt øje til den perfekte grønne denimjakke og Second Female’s korte trench coat. (reklamelinks)

▪️ Løbe en hulens masse ture. Jeg bliver altså mere og mere hooked på at kaste mig ud i Copenhagen Marathon til maj. Håber så enderligt, at jeg kan holde mig fri for skader.

Hvad byder jeres April-måned mon på? 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments