10 TING JEG BURDE GØRE NOGET MERE

giphy

🖤Gå i seng kl. 22. Det sker alt for sjældent, men når det engang imellem er tilfældet, så er den efterfølgende dag altså meget sjovere og nemmere at komme igennem.

🖤Bruge flotte, gamle og klassiske ord, som f. eks bedrøvet. For et par uger siden, høre jeg Sol fra X Factor bruge det, da hun skulle beskrive hvordan det føltes at lande i farezonen. Jeg har været forelsket i det lige siden.

🖤Betale regningen. Selvfølgelig ikke hver gang, jeg går ud, men bare engang imellem. Det giver altså sådan en god følelse.

🖤Gå på kunstmuseer.

🖤Tælle til 10 inden jeg udtrykker mig i en situation, hvor jeg føler mig uretfærdigt behandlet.

🖤Støvsuge under min seng og under min sofa. Hver evig eneste gang, tænker jeg “at det bliver lige næste gang”. Det holder bare ikke i længden.

🖤Sige det højt, når jeg tænker noget positivt om folk. Hvem vil ærligt talt blive ked af høre, at de var pæne, havde pænt hår, en fantastisk humor eller en fantastisk indstilling til livet. Meget apropos mit tidligere indlæg om kunsten af have et kvindesind.

🖤Købe avisen og læse den over en kop kaffe. Det kan altså bare et eller andet. Kan vi ikke blive enige om det?

🖤Gå i biografen alene. Jeg gjorde det faktisk så sent som i weekenden og det var jo en sand fornøjelse og sådan en hyggelig måde at nyde sit eget selskab på. Alt det der med at hygge lidt inden og snakke om filmen efter, går man selvfølgelig glip af. Men for mig er det heller ikke noget jeg behøver.

🖤Investere i klassikere. Både hvad angår bolig-ting og mode-ting. Til boligen skal det næste være nye spisebordsstole. Måske skal det være Arne Jacobsens 7’er stole, som må siges at være noget af en klassiker. På mode-fronten er jeg kommet frem til, at det nok skal være en J.W Anderson-taske og et par Gucci loafers #sendflerepenge (reklamelinks)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments