10 TING JEG IKKE FORSTÅR

giphy

▪️ Restauranter, der ikke har salt på bordene. Det kan godt være, at det er mig, der har et problem. Men lad nu bare mig om det.

▪️ Højtalersystemer på fly. Mennesket kan alt. Eller næsten alt, i hvert fald. Vi kan rejse i rummet, kurere de farligste sygdomme og klone dyr (og mennesker). MEN at lave et nogenlunde velfungerende højtalersystem til vores fly, det virker som et umuligt projekt. Jeg tror aldrig, at jeg har formået at forstå, hvad kaptajnen egentlig sagde i sin velkomsttale. Noget med vejret og noget med rejsetiden – resten har jeg ingen idè om.

▪️ Hvorfor bussen altid kører i pendulfart i den modsatte retning og aldrig kommer i min retning, hver.eneste.gang. jeg skal med den.

▪️ Instagrammere, der bruger deres story til at “tease” når de har postet et nyt billede på deres profil (på den der måde, hvor der bliver delt et screenshot af feedet, hvor det nyeste billede selvfølgelig er streget ud). Altså det godt være, at det kører for dem og at de har det smukkeste feed, men jeg tvivler altså på, at folk ligefrem sidder og venter på det næste billede.

▪️ Hvorfor rabatkoder hos Boozt (og mange andre webshops, for den sags skyld) altid kræver, at man shopper for minimum 800 kr. Det er SÅ irriterende. I går så jeg f. eks lige mit snit til at klikke de cuteste Ganni-strømper og sæsonens mest hypede hue hjem, men hvis jeg alligvel bliver nødt til at fylde mere i kurven, så ender det jo med at blive en halvdårlig forrestning. (reklamelinks)

▪️ Hypen omkring de der Cult Gaia-tasker. Eller jeg kan faktisk godt se, at folk ser smarte ud med dem, men de er jo upraktiske som bare pokker og prisen gør den heller ikke mere attraktiv.

▪️ Hvorfor Tv2 og DR har valg at sende deres nye dramaserier på samme tid og tilmed give dem premiere den samme dag. Det er meget muligt, at de er store konkurrenter, men lidt samarbejdet har da aldrig skadet nogen.

▪️ Det der lavpris-flybillet-show hvor man altid ender med at finde en vanvittig billig flybillet – den ene vej – men hvis man vil retur, så koster det 3 gange så meget.

▪️ Dem der synes, at det er optur, at der kommer sne og sibirisk kulde i slutningen af Februar. Det er bare overhovedet ikke optur.

▪️ Folk på diverse tøjsalgs-app’s som spørger efter den indvendige bukselængde. Hvad skal de bruge det til?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments