10 SØNDAGSTANKER

giphy

▪️ Det ER altså sjovere at komme hjem fra en “sommer”ferie, når det også er sommer i Danmark. At rejse fra 33 grader og blive mødt af en snestorm, er ikke ligefrem flatterende.

▪️ Til gengæld har jeg ikke været logget ind på Netflix eller HBO i to uger og jeg bliver nærmest helt stresset ved tanken om alle de gode serie-afsnit jeg har til gode.

▪️ Og endnu bedre er, at jeg lige har opdaget hvor meget nyt musik, der er blevet udgivet mens jeg kun har lyttet til mine downloadede playlister på Spotify. Jeg har endelig også fået lyttet til det nye Justin Timberlake album og det tegner godt. Lige bortset fra nummer 10, som ganske enkelt bare består af en monolog af han kone, Jessica Biel, der snakker lidt om hvor lækker han er i hans skovmandsskjorte. Hvad skal det nu til for?

▪️ Hvorfor blev den der Juno-bager på Østerbro pludselig det eneste rigtige sted at købe din crossant?

▪️ Den nye kollektion fra Ganni er jo irriterende pæn. Skal vi vædde med, at man kommer til at spotte det her print over alt i den kommende tid? (reklamelinks)

▪️ Jeg har lige læst den triste nyhed om, at der er et passager fly, der er styrtet ned i Moskva. Det er under 12 timer siden, at jeg selv sad i en flyver over, netop Moskva. En anelse skræmmende at tænke på.

▪️ Mon den nye Fifty shades-film er ligeså dårlig som de foregående? Jeg er vitterligt ikke specielt film-kritisk, men den her serie er så plat, at jeg ikke kan tage den seriøst.

▪️ Her til eftermiddag, er jeg blevet ramt af en voldsom shoppelyst. Måske fordi jeg ikke at tænkt på den slags i flere uger. Og nok også fordi, jeg har siddet og forberedt morgendagens webshops-favoritter og derfor har opdaget, hvor mange pæne ting, der er landet rundt omkring. & Other Stories har lavet den pæneste blazer og Gina Tricot lokker med den perfekte prikkede skjorte. Kig lige ind igen i morgen, for der er meget mere hvor det kommer fra.

▪️ 4 år efter alle andre, har jeg endelig set Frozen (eller Frost, om man vil). Jeg troede egentlig ikke, at jeg var til tegnefilm, men den her er jo genial og vanvittig morsom.

▪️ De der små mælebrikker, som man får, når man køber kaffe på (virkelig) tarvelige cafèer eller i DSB-toge. Kan man overhovedet åbne dem, uden at sprøjte mælk udover sig selv?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments