ENDELIG, ENDELIG, ENDELIG

Processed with VSCO with hb1 presetFoto lånt herfra

Jeg har talt måneder, så uger, så dage, så timer og NU er det endelig blevet tid. I skrivende stund skulle jeg nemlig gerne sidde i en flyver, et sted over det østlige Europa, med kursen mod Thailand-land. Jeg ser altid frem til mine rejser, men lige med den her, er det som om, at jeg har glæder mig ekstra meget. Om det er fordi den har været planlagt siden det spæde forår sidste år, eller om det er fordi jeg skal afsted med hele La familia, ved jeg ikke. Men det bliver SÅ godt og jeg har stadig ikke helt fattet, at jeg skal leve af frisk frugt, kolde øl, friske kokosnødder og Pad Thai de næste 2 uger.

Vi starter med at tage til Krabi, hvor jeg faktisk også var for et par år siden, sammen med min mutti. Vi blev ret vilde med stedet fordi det havde alt hvad man behøver. Dagstimerne bruger man på de små nærliggende øer og aftentimerne på en af de mange restauranter.

Ugen efter, sejler vi til øen Koh Mook og hvis det bare ser halvt så godt ud, som google siger, så tror jeg at det er det tætteste på paradis, man kan komme. Hvis der bliver lidt stille herinde på det tidspunkt, så er det bare fordi jeg har travlt med at ligger på den strand der 😉

Og nu vi snakker om stilhed herinde, så har jeg ingen planer om at trække stikket herinde. Det bliver nok ikke lige til de to daglige indlæg, som normalt, men der kommer stadig lister, collager, rejsefortællinger og alt det der.

Jeg tjekker ind og siger hej, når jeg engang er landet og har fået drukket et par kokosnødder. Og huske at I selvfølgelig kan følge med henne på Insta 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments