10 TING JEG TÆNKER PÅ FOR TIDEN

1036e8d746306d0c3e29a3be0c438cc0

▪️ Hvor pæn Cole Sprouse er. Vi er ude i, at jeg nærmest har fået sådan et ægte teenage-crush. Det er udelukkende hans skyld, at jeg glæder mig sindsygt meget til den nye sæson af Riverdale (som i øvrigt begynder i dag)

▪️ Rejser! Jeg tænker rigtig rigtig meget på rejser de her dage og forsøger at planlægge dem, jeg gerne vil på den kommende tid. Der er så mange steder jeg vil se, men det hele skal jo også gå op med rejsemakkere, tid og økonomi.

▪️ Dagslys og solskin. En stor del af mit job handler jo om billeder og gerne de gode af slagsen. Den slags kræver det rigtige lys. Eller i hvert fald bare lys og det er der som bekendt ikke specialt meget af, for tiden. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke planlægger mig ud fra vejrudsigterne.

▪️ Mit hår. Jeg har godt nok været i tvivl om, om jeg skulle lade det gro langt igen, eller beholde min lange page. Jeg tror, at jeg har besluttet mig for sidstnævnte og skal heldigvis ind til min yndlingsfrisør, Frederikke, hos Gun-Britt i morgen.

▪️ Min kommende rejse til Thailand og nu er der kun lidt over en uge til afgang. Sjældent har jeg glædet mig SÅ meget til en rejse. Både fordi sol og varme et enormt tiltrængt, men også fordi jeg skal afsted med hele min familie og den slags er jo altid lidt særligt.

▪️ Om jeg skal købe den smukke Ganni-badedragt (reklamelink) med eller ej. Jeg kan simpelthen ikke beslutte mig #firstworldproblemt

▪️ Hvor sindssygt det egentlig er, at vi mere eller mindre kan få svar på ALT i løbet af få sekunder #google. Jeg tænker også ofte på, om vi mon er klogere i dag, end folk var for 20 år siden. Vi er mere oplyste, ja. Men er vi klogere?

▪️ Hvordan det hele ender, hvis det Københavnske boligmarked fortsætter sin (triste) udvikling. Tænk engang, at det nærmest er umuligt for forholdvis vellønnede mennesker at få råd til at købe noget. Er det mon kun folk, der tjener mere end en halv million om året, der kommer til at bo her i fremtiden?

▪️ Black Mirror. Jeg ved godt, at jeg har nævnt det ret mange gange efterhånden. Men hvert eneste afsnit gør et kæmpe indtryk på mig. Mest af alt fordi de alle foregår i en nær fremtid, hvor man får et indblik i konsekvenserne af den teknologiske udvikling. Vanvittig tankevækkende og noget der får mig til at tænke meget mere over vigtigheden af offline-tid. Noget jeg i øvrigt snakker meget mere om, i et indlæg jeg deler senere i dag.

▪️ At jeg skal huske også at nyde vinteren, i stedet for kun at længes efter varmere og lysere dage. F. eks er der også noget ret lækkert over aftener derhjemme under tæppet (med Black Mirror f.eks). Dem kan jeg godt savne lidt om sommeren, hvor jeg altid føler at jeg bør “udnytte” årstiden og socialisere og drikke rosè.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments