10 IRRITERENDE HVERDAGSMOMENTER

giphy

♥ Når man kommer cyklende på Gl. Kongevej, har forholdsvis travlt og kommer til at køre bag en Christianiacykel. Eller det er faktisk også irriterende, når man ikke har travlt.

♥ Når man sidder helt stille og roligt foran sin computer, stener lidt på nettet og pludselig ender i en choktilstand, fordi en irriterende pop-up-reklame popper frem med fuld musik.

♥ Når man er i tvivl om hvorvidt man skal gå efter knus eller hånd. Vælger knus, og den anden vælger hånd.

♥ Når man bare lige skal over et lyskryds, for at komme over til busstoppestedet. Bussen kommer, men det bliver bare ikke grønt. Eller jo, det gør det, men i samme sekund som bussen kører videre.

♥ Når man skal have nøglerne op fra sin jakke lomme og alt det andet, som man har proppet den med falder ud.

♥ Når man tænder for radion og den tilfældigvis spiller den der sang, som man bare ELSKER, for så at opdage, at den er slut to sekunder efter.

♥ Når man er til yoga i Fitness world og ens sidemakker tager det der med at sætte lyd på vejrtrækningen meget seriøst.

♥ Når man skal hente en pakke på posthuset, kommer derhen og bliver mødt af verdens længste kø og dilemmaet om hvorvidt man skal gå hjem igen og så hente den på et andet tidspunkt, opstår. På den ene side, så har man jo lige brugt tid på at gå derhen, så det vil være tåbeligt ikke at gennemføre, men på den anden side, er det også spild af tid at stå der og vente #thestruggle

♥ Når man finder en pakkeseddel i sin postkasse, hvor der står, at man ikke var hjemme kl. 15.30, men man rent faktisk var hjemme kl. 15.30. #livetpåfjerdesal

♥ Når har en samtale med en på Facebook, som elsker at skrive hver.eneste.sætning i en ny besked, så det ender med at starte stresslignende tendenser i kroppen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments