KAN VI TALE LIDT OM #41

 d39389318cf7ad0f0a946b64d387f522-taylor-swift-music-videos-taylor-swift-memes

♥ Varme fra radiatorer! Det bliver jeg aldrig fan af. Det giver mig følelsen af koldsved og lugter også mærkeligt. Nu er jeg generelt ret temperatursensitiv, så jeg er nok lidt sart og måske en smule mærkelig.

♥ At Taylor Swifts nye album ENDELIG er kommet på Spotify og at det er LANGT bedre end de første singler tydede på at det ville blive. Hvis I ikke allerede har lyttet til det, så gør det lige. Jeg har hørt “Delicate” på repeat de sidste 3 dage.

♥ At ligeså fantastisk det er at rejse til de varme lande i November, ligeså hårdt er det også at komme hjem til realiteterne igen. Ja tak til ægte varme og nej tak til radiatorvarme.

♥ At der er under 20 dage til, at vi begynder at gå mod lysere tider 

♥ Salater på restauranter! Jeg forstår ikke hvor jeg bliver ved med at bestille dem, for 9 ud af 10 gange ender jeg med at blive skuffet. Jeg forstår ikke hvordan man kan servere 5 salatblade, 3 skriver agurk, en en halv tomat, en sjat olivenolie og så tænke “at det er da lækkert” og noget, som man bliver mætte af og samtidig tage mere end 100 kr. for den.

♥ Hvor irriterende det er, at Ganni laver verdens pæneste sko og smider dem på markedet på den helt forkerte årstid. Det eneste der holder mig fra ikke at klikke dem hjem er, at jeg ikke kan få mig selv til at give 1800 kr. for et par sko, som jeg ikke kan bruge de næste mange måneder.

♥ At Gina Tricot’s julesweater-kollektion er udsolgt (!!!!) det havde jeg ikke lige set komme.

 At landets yngste borgermester er 25 år (!!!)

♥ At man (jeg) kan snildt kan smide 3-4 billeder på Instagram om dagen, når man (jeg) rejser og knapt nok kan finde på noget at dele på sin (min) story, når man (jeg) kommer hjem igen #firstworldproblems.

♥ Scenografien i Herrens Veje. Det er noget af det mest inspirerende, jeg længe har set og overgår endda den man så i Arvingerne. I hvert fald hvis I spørger mig.

♥ At nogen rent faktisk kan være gravid i 9 måneder og først opdage det, når fødslen går igang, mens andre nærmest går med hånden på maven, når de er 5 uger henne.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments