I DECEMBER SKAL JEG

Tænk engang, at vi allerede skriver December i morgen. Det fatter jeg mildt sagt minus af og både min krop og sind har det som om, at det er sommer. Mon ikke jeg hurtigt forstår realiteten i morgen tidligt kl. 6 når jeg lander i lufthavnen?

Som I nok har fornemmet, så har jeg slet ikke lyst til at komme hjem i denne omgang. Men når det så er sagt, så er December jo ikke den værste måned at komme hjem til. Selvom jeg ikke er i nærheden af julestemning, så glæder jeg mig alligvel til hygge og ikke mindst glögg. Den kommende måned kommer også til at indebære en del familietid og dèt er noget jeg ser frem til. Hvad tiden ellers byder på, kan I, traditionen tro, læse lidt mere om herunder 

491ff4728f3ccbb7032e8ee66ce17565

Indeholder reklamelinks

♥ Se om det på nogen som helst måde kan lade sig gøre, at blive klimatilpasset i Danmark. Selvom jeg kun har været i troperne i et par uger, føles det som 100 år siden og jeg har lykkelig glemt hvordan vinter føles og at det faktisk kan blive mørkt før kl. 15.

♥ Se min lille familie ASAP. Shit hvor jeg dog savner dem.

♥ På spaophold på Falkenberg Standbad i sverige sammen med min skønne mutti.

♥ Finde på noget at ønske mig i julegave. Jeg er forholdsvis idè forladt. Pt. er den her det eneste jeg kan komme i tanke om og det er udelukkende på baggrund af den smukke indpakning.

♥ Holde jul et andet sted end i mit barndomshjem, for første gang i 100 år. I år rykker vi nemlig til Waterloose (også kendt som Vanløse).

♥ Ikke til så meget som en eneste julefrokost. Sådan er livet, når man ikke har et rigtigt arbejde 😉

♥ Holde Beyoncè-aften med min Business & Beers-klub. Det er da også meget bedre end julefrokost. Jeg kan slet ikke lide julemad med kan til gengæld rigtig godt lide Beyonce.

♥ Kigge efter gode rejsetilbud i begyndelsen af Januar. Det største projekt bliver næsten at finde nogen, som kan tage med. De fleste arbejder jo på det tidspunkt. Alternativt må jeg gøre det alene (igen igen). Så er spørgsmålet hvor til? Vigtigst er, at der er varmt. Rigtig varmt og derfor er de De kanariske øer udelukket.

♥ Købe julegaver. Og hvis jeg kender mig selv ret, så bliver sikkert gjort i 11. time. Jeg tror at min lille nevø på 3 vil blive ret glad for det her sæt. Min søster vil nok være knapt så imponeret over det. Jeg kunne selvfølgelig også satse på, at den der iskolde vinter bliver en realitet og give ham sådan en her. Så kan det selvfølglig godt være, at min søster står mig ihjel 😉

♥ Holde godt øje med udsalget når det så småt begynder sidst på måneden. Sidste år fandt jeg jo min Marni-taske, som viste sig et blive et af årets bedste køb. Tænk hvis man kunne finde noget lignende igen. Lige nu drømmer jeg lidt om, at noget ala den her kunne blive sat ned. Min taskesamling mangler noget med farve.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments