10 TING JEG GODT GAD AT VIDE

giphy-downsized-large

♥ Hvor mange webshops, der egentlig har været nødsaget til at indkalde ekstra personale, i forbindelse med Black friday-weekend. Det må være stukket helt af og de må have flyvende travlt på de forskellige lagre.

♥ Hvorfor Danmark egentlig ikke har taget Thanks Giving til sig, nu hvor vi nærmest har indført alle andre amerikanske traditioner?

♥ Hvordan det rent fysisk er muligt for en flyvemaskine at flyve. Det har jeg simpelthen aldrig kunne forstå.

♥ Hvor stort et kapital, det rent faktisk krævede at åbne en standbar/lille hotel på en bounty-ø i sydøstasien #kuvirkeliggodt

♥ Hvor lang tid @dennisthepresscott bruger på at redigere sine (fuldstændig vanvittige) billeder og hvor meget madspild de inkluderer.

♥ Om der virkelig stadig er et marked, for den her slags møbler?

♥ Hvorfor blogindlæg, der handler om livets nedture, altid er meget mere populære, end indlæg, der handler om livets opture.

♥ Hvad Selena gør for at få sit hår til at se SÅ flawless ud – selv på en helt almindelig søndagsdate med Biebsen?

♥ Hvad pokker der fik mig til at drømme om et kalenderlys HELE natten i nat. Jeg tror ikke at jeg har købt et kalenderlys i 5 år. Måske det er et tegn? #stenetdrømiøvrigt

♥ Hvordan det der tryllenummer, med en person liggende i en kiste, der bliver skåret midt over så overkrop og ben bliver skilt ad, som alle tryllekunstnere laver, på nogen tænkelig måde kan lade sig gøre. Det har jeg simpelthen aldrig kunne få til at give mening.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments