10 TING JEG IKKE FORSTÅR

00-story-image-serena-and-alexis-wedding

♥ Hvorfor det er noget nær umuligt at træde ind i en 5C (københavns mest travle og værste buslinje) uden at man føler sig holdt øje med af en skummel type og er nødsaget til at holde godt fat i alt hvad man ejer. Måske er det bare mig, der er bliver mere og mere paranoid med alderen.

♥ I forlængelse af førnævnte; hvorfor bekymringerne bliver større og større med alderen. Det er især nu her når jeg rejser, at jeg kan mærke, at jeg slet ikke er ligeså frygtløs som jeg var i mine yngre dage.

♥ Hvordan man overhovedet kan gå i dem her. Er vi ikke enige om, at hjemmesko skal være behagelige? Men fine er de da.

♥ Hvorfor en original Iphone-oplader skal koste 500 kr. FEMHUNDREDEKRONER #fandmefrækt (hilsen hende, som glemte sin derhjemme inden rejsen til Bali og fik en lidt dyr start).

♥ Folk der kan glemme og spise. Det forstår jeg simpelthen ikke.

♥ Hvordan jeg engang snildt kunne have alle mine toiletsager i èn toilettaske. Lige nu har tre i min kuffert. èn til produkter, èn til make op og en til alle mine hår-dimser. Lige her er det forholdsvis upraktisk at være hoppet med på hårspænde-bølgen.

♥ Skraldespande uden poser! For det første er synd som dem, der skal tømme dem og for det andet kan jeg aldrig finde ud af hvor jeg så skal gøre af mit tyggegummi.

♥ Hvis nogen har fortalt Serena Williams, at hendes brudekjole gjorde noget godt for hendes barm.

♥ Hvordan mit hår nærmest er blevet dobbelt så tykt, siden jeg startede projekt “sundt hår”. Altså, det er da lækkert, men det kan jo ikke lade sig gøre, at en masse nyt hår, kan vokse sig ligeså langt som det andet, på to måneder. Der må sidde en frisør derude, som kan løse mysteriet?

♥ Hvorfor ens hud nærmest kun skal kigge på et fly og så bliver den uren og usund at se på.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments