KAN VI TALE LIDT OM #39

giphy

♥ Vintertid!! Det eneste positive jeg kan kommet i tanke om ved det er, at vi kunne sove en time ekstra i nat.

Forsiden på det nye ELLE. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har købt et magasin, men med den her skønhed, havde jeg ikke noget valg.

♥ At der i dag er lige præcis 3 uger til, at jeg hopper på flyveren mod Bali. I samme forbindelse har jeg lige klikket den her cherry-fætter hjem fra ASOS. Håber at den er ligeså pæn på mig, som den er på modellen.

♥ At en taskestrop fra Loewe koster 4000(!!!!) kr. Så er den til gengæld også pæn. Men altså FIRE TUSINDE KRONER.

♥ At horoskoper i damebladene egentlig aldrig siger, at noget kommer til at gå dårligt. Det er højest noget ala “du bliver udfordret af nogle venskaber, men det lærer du meget af-ish”.

♥ De der irriterende ord, som man bare ALDRIG lærer at stave til. Jeg har det f. eks evigt og altid sådan med restaurant.

♥ Når man tager Instagram’s afstemnings-funktion til nye højder.

♥ At det både er på godt og ondt, at Netflix har lagt HELE sæson 2 af Stangers Things på èn gang. Jeg kan allerede mærke, at jeg kommer til at få lidt af et søvnunderskud den kommende uge.

♥ H&M X ERDEM-designsamarbejdet. Det er virkelig pænt! Men altså, er jeg den eneste, som aldrig havde hørt om ERDEM?

♥ At nogen ENDELIG har lavet en budgetvenlig udgave af de alt for seje og totalt udsolgte The last lolita-solbriller fra Le Specs. Gæt selv hvem der lige har klikket dem hjem.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments