10 FANTASTISKE HVERDAGSMOMENTER

I har taget så godt imod mine indlæg om 10 irriterende hverdagsmomenter. Faktisk så godt, at det er de mest læste indlæg herinde i lang tid. Brok hitter her i blogland og i det hele taget ude på world wide web, – det kan man nok ikke komme udenom.

Som udgangspunkt forsøger jeg dog altid at fokusere på det positive og derfor føler jeg mig næsten også forpligtet til at komme med en pendant og lave en lille liste med hverdagens små opture. Dem er der heldigvis også mange af og det opdagede jeg allerede, da jeg fik idèen til listen. Det tog mig nemlig kun to dage, før jeg havde skrevet 10 punkter ned i noterne på min telefon.

So here goes! Tilføjelser modtages naturligvis med kyshånd 

giphy

♥ 1. Når folk spørger hvor gammel man er og man stille og roligt fortæller, at man er 30 år hvorefter de får store øjne og kaffen galt i halsen, mens de overraskende siger “ER DU 30??? JEG TROEDE AT DU VAR 26!!!”

♥ 2. Når man bliver bedt om at vise ID på Apoteket når man skal købe panodiler.

♥ 3. Når man liiiige skal have sin Iphone op af lommen, taber den og forbereder sig på det værst tænkelige. MEN lige akkurat når at grine den, inden den rammer jorden. Det føles faktisk så godt, at det næsten er chokket værd.

♥ 4. Når man endelig har besluttet sig for at købe de der fantastiske, men også lidt for dyre sko og modtager en mail fra Boozt om, at der er 20% på alt hele weekenden (og de forhandler selvfølgelig de nævnte sko)

♥ 5. Når man har fyldt indkøbskurven op hos en webshop, men lige skal tænke en ekstra gang og lader den ligge lidt, hvorefter man får en mail fra selvsamme webshop, som siger noget ala “hey, ville du ikke shoppe alligvel? I så fald får du altså lige en kode der giver 15%”. Det sker faktisk overraskende mange steder.

♥ 6. Når man hører introen til Drakes Passionfruit. Aldrig har jeg hørt et beat, der er så tilfredsstillende og jeg kan mærke det i hele min krop, hver eneste gang. Give it a try, hvis I ikke allerede har oplevet det.

♥ 7. Når man åbner en fuldstændig perfekt Avocado.

♥ 8. Når man spotter en fantastisk kjole på en sej type og opdager, at den er fra Gina Tricot og koster ingenting. Sådan havde jeg det lidt med den her (reklamelink)

♥ 9. Når man skal til middag hos venner og allerede i opgangen kan dufte, at de laver det, som man har aller mest lyst til.

♥ 10. Når tiden pludselig er gået alt for stærk, og man opdager, at der ikke kun er kommet èt med TO nye afsnit af ens yndlingsserie.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments