10 TING OM MIG

giphy

1. Jeg er absurd dårlig til at falde i søvn. 9 ud 10 dage ligger jeg i minimum en time, inden jeg falder hen.

2. Jeg har lige opdaget, at jeg ret godt kan lide Phlake. Den der pregnant-sang, har jeg aldrig brudt mig om og derfor forudtog jeg, at jeg heller ikke kunne lide resten. For et par dage siden kom jeg tilfældigvis til at høre albummet igennem og opdagede, at jeg tog voldsomt meget fejl.

3. Da jeg startede på Uni, helt tilbage i 2008, nåede jeg at tilbringe lige præcis 6 timer på Rus-turen inden jeg kastede håndklædet i ringen, gav op og tog hjem. Jeg har aldrig fortrudt det og forstår faktisk godt hvorfor de ture er så meget oppe og vende i medierne. Det er forholdsvis vanvittigt, hvad der foregår derude.

4. Jeg har lige bestilt de her helt fantastiske sko (reklamelink) og kommer med sikkerhed til at bo i dem, hele efteråret.

5. Mit forhold til kaffe er mærkeligt. Om morgenen kan jeg tømme 3-4 kopper uden problemer. Lige efter frokost har jeg også altid lyst til en kop. Når vi kommer senere hen på eftermiddagen, sådan ca. mellem kl. 15 og 18 forsvinder min lyst fuldstændig og jeg kan næsten få kvalme bare ved tanken om kaffe. Om aftenen kommer lysten igen, men pga. førnævnte søvnproblemer, forsøger jeg at gå langt udenom.

6. Hvis jeg kun måtte spise en ting resten af livet, så skulle det være brød med smør. Og det må meget gerne været pisket smør.

7. Jeg har boet følgende steder i København: Nørrebro, Christianshavn, Frederiksberg og Nørrebro igen. Egentlig har jeg nok været ret forskånet på flytte og boligfronten. Til gengæld har jeg haft over 10 cykler og omkring 15 Dankort i løbet af de sidste 10 år.

8. Jeg blev 30 år (!!!) i April og jeg vil gerne være ærlig og sige, at jeg havde det ret svært med det i månederne op til. Eller faktisk hele mit 29’ende år. Det var som om, at der hele tiden lå noget sort og ventede ude i horisonten og jeg følte, at tiden gik alt for hurtigt. Det er så dumt, for nu hvor jeg er kommet over på den anden side, så tænker jeg næsten ikke over det og nyder faktisk, at jeg ikke skal gå og tælle ned til dommedagen.

9. Jeg læser næsten altid nyheder på TV2 men føler også altid, at jeg burde gøre det på Politiken.

10. Jeg har set den her version af Frank Ocean’s Nikes omkring 50 gange i løbet af de sidste par dage og får gåsehus hver eneste gang. Især til sidst, hvor han virkelig tryller med stemmen. Gør lige jer selv en tjeneste og se den.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments