KAN VI TALE LIDT OM #25

giphy

Bilkøer. Kan vi ikke godt blive enige om, at det er noget fanden har opfundet? Det (eller de?) er netop blevet tilføjet til min personlige top-5 over de værste ting jeg ved. Hilsen en, der snart har været i USA for længe.

Alle Beyonce’s lemonade-videoer. Jeg er sådan ca. halvandet år bagud, for jeg har først set dem alle sammen nu og spørg mig ikke hvorfor. Det er afgjort noget af det smukkeste, jeg længe har set. Og får mig i hvert fald også til at indse, at jeg stadig har ret meget at arbejde på, i forhold til mit youtube-game 😉

Det amerikanske TAX og Tip-system. De er jer som har været her, vil I ikke give mig ret i, at vi også her har at gøre med en af fandens opfindelser? Endnu en til min top-5 over værste ting.

Den nye sæson af House of Cards begynder i dag (!!) Ses vi foran skærmen?

Den her kjole. Jeg har ikke kunne lade være med at tænke på den, siden jeg arbejdede på ugens Webshop favourites.

Distorition! Det slog mig lige, at det løber af stablen i den her uge og at jeg ikke kommer til at opleve det i år. Nu er jeg selvfølgelig ikke den store rave-type men jeg ved, at det kommer til at skære en smule i mit hjerte, når mit Insta-feed kommer til at være fyldt med glimt fra de danske lyse sommernætter med smukke mennesker og kolde fadøl. USA er rar, men det er København altså virkelig også og jeg bliver nok nødt til at indrømme, at jeg er ramt af lidt hjemve.

At 2017 har været et vanvittigt godt musik-år indtil nu. Især hvis man er en sucker for pop. Jeg føler nærmest, at der kommet et nyt mega-hit hver eneste uge. Mine mest afspillede må nok være Slide, Passionfruit og I’m the one.

Den her taske! Jeg gad egentlig godt vide, om der virkelig er nogen som har købt den og i så fald hvor mange? OG om der mon findes nogen, som faktisk kan pull it off?

Iphone 8. Er der mon nogen som ved hvornår den sådan ca. kommer på markedet? Jeg begynder efterhånden at trænge til en ny telefon, men jeg føler at det vil være dumt at købe en nu, for burde den i nye ikke komme snart?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments