KAN VI TALE LIDT OM #20

source

At A.P.C har lavet deres Half Moon Bag med en kæde-rem. G.E.N.I.A.L.T og nu har jeg måske en undskyldning for at købe en til.

At flaske automaten aldrig virker.

At når man så endelig får den til at virke, ender man med at stå i stort moralsk dilemma om hvor vidt man skal beholde de 20 kr. selv eller give dem til velgørenhed.

De der mennsker, som synger højlydt når de cykler. Det er ikke fordi det irriterer mig – tværtimod, så synes jeg faktisk, at det er ret forfriskende. Jeg undrer mig bare over, hvad der mon får dem til at gøre det? Og det er altså ikke noget, jeg oplever sjældent.

At mit hår er sådan helt vanvittigt tørt for tiden. Selv om mor “have bemærket det på mine outfitbilleder” – som hun sagde. Jeg tror det skyldes, at jeg er løbet tør for mit mirakel-produkt.

Det nye album fra Thomas Dybdahl. Jeg hører det non-stop these days.

At Ganni og My Theresa har lavet en helt fantastisk badetøjskollektion og jeg overvejer ret kraftigt, om den her bikini skal med mig til Bali.

At jeg pt. gør mig ret store overvejelser om at tilbringe en del af min Bali-tur på Gili-øerne. Er der mon nogen der har været der? Og er det noget I kan anbefale?

At Biebsen går amok på Instagram these days og han er helt væk jeg er vild med det.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments