FEM BLOGINDLÆG, SOM ALLE BURDE LÆSE

10c2bcc8ef6da828423aa045d99b95d4Billede via pinterest

1. Marie ramte fuldstændig plet med hendes 10 typer på Tinder, du helt sikkert kender. Jeg kunne genkende hver og en kunne slet ikke stoppe med at grine da jeg læste det.

2. Lau’s indlæg om hvordan de der mega smukke piger på Instagram, faktisk godt kan snyde en lille smule. Jeg var selv til stede, da Lau blev introduceret for den app, som hun omtaler og det var mere end bare lidt sjovt.

3. Min Travel og foto-buddy Kat, skrev i sidste uge verdens mest geniale indlæg, som handler om, hvordan vi bloggere af og til skal kæmpe en lidt irriterende kamp for at forsvare vores erhverv, og at vi ofte faktisk skal overbevise folk om, at vi udfører et stort stykke arbejde hver.evig.eneste.dag OG at vi hver især faktisk har bygget noget ret stort op. Tak for dig, Kat.

4. Jeg blev faktisk oprigtigt rørt, da jeg læse Lærkes indlæg om hvordan hun havde fundet lykken i at være blevet mor. Tænkt sig at man kan have været så ked af det i så mange år og så kommer der sådan et lille mirakel og vender op og ned på det hele. Det er da intet mindre end fantastisk.

5. Emmas opskrift på Kikærtepizzaer. lyver ikke hvis jeg siger, at jeg har tænkt på dem over 10 gange siden hun delte opskriften. Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg skal prøve den af i weekenden.

Hvis I er stødt på andre geniale indlæg derude, så smid endelig et link <3 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments