MIN SKRIVEBORDSSITUATION OG LIDT OM AT ARBEJDE HJEMMEFRA SOM FULDTIDSBLOGGER

img_9883Indlægget er udgivet i samarbejde med Moodings

Meet my dest situation, works space, skrivebord, eller hvad man nu kalder det. Et område i min lejlighed, som jeg ærligt talt har haft lidt svært ved at knække koden til. Som I jo nok ved, arbejder jeg hjemmefra som fuldtidsblogger og tro det eller ej, det er faktisk et job, der kræver enormt mange arbejdstimer.

Jeg er i den heldige situation, at jeg næsten aldrig har problemer med at tage mig sammen, få udrettet noget eller falde i overspringshandlingsfælden. Jeg har en forholdvis stærk rygrad hvad den slags angår, hvilket jeg også tror er en nødvendighed, når man er selvstændig.

Et punkt hvor jeg godt kunne blive bedre. Meget bedre, faktisk, er når det kommer til orden og til at have styr på de fysiske omgivelser. Jeg er et rodehoved uden lige. Ikke sådan, at min lejlighed roder eller er beskidt, men man kan være sikker på, at de forskellige stakke med papir på ingen måde er sat i orden og det der regnskab, som altid skal laves omkring d. 1 i måneden bliver næsten altid udskudt til d. 20. Min erfaring siger mig dog, at jeg har meget meget nemmere ved at klare de travle og hårde tider, når der er styr på mine fysiske omgivelser og det er virkelig noget, jeg konstant øver mig på at blive bedre til.

Da jeg flyttede ind i min lejlighed for 2,5 år siden, var det virkelig vigtigt for mig at få plads til et skrivebord og en lille arbejdsstation. Men jeg vil lyve hvis jeg sagde, at den har fungeret optimalt. Skrivebordet fungerer mere som opbevaring og 95% af mine blogindlæg, regnskaber og mails, bliver klaret fra sofaen.

img_9887

I forbindelse med det samarbejde, jeg har kørt med Moodings, i løbet af de sidste par måneder, har jeg heldigvis fået mulighed for at opgradere skrivebordssituationen og jeg har købt nogle ting derinde, som meget gerne skulle hjælpe mig med den slags.

Det bedste køb er afgjort min Future Planner, som min gode ven og kollega, Daniel i øvrigt står bag. Den er genial til sådan en som mig og jeg bruger den primært til at holde overblik over mine kampagner, samarbejder og dealines. Elsker den og elsker idèen bag den.

Toilettasken fra HAY havde jeg egentlig tænkt mig at bruge som toilettaske, men nu bruger jeg den i stedet til opbevaring af alle de små løse ting og sager, som egentlig ikke pynter og som netop er med til at gøre det hele lidt uoverskueligt.

Bakken fra Louise Roe er genial til opbevaring og lige pt. rummer den mine tre yndlingsneglelakker fra Essie.

Saksen fra HAY er helt genial. Den er både pæn og virkelig god. Umiddelbart skulle man ikke tro, at en saks var et vigtigt værktøj for mig, men hvis I vidste hvor mange pakker, jeg både åbner og sender. Den slags kræver altså en saks 😉

Mine opbevaringsbakker er fra Ferm Living, men dem har jeg faktisk haft længe. Dog er de også begyndt at forhandle Ferm Living henne hos Moodings for nyligt og som de fleste andre, så synes jeg også, at alt hvad de laver, er vanvittigt pænt.

img_9897

img_9895

img_9892

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments