H&M HOME SPRING

hmhome

Jeg vil sådan ønske, at jeg havde et sommerhus eller en kolonihave lidt uden for byen. Det er bestemt et stort punkt på listen over drømmer jeg gerne vil realisere, når jeg engang bliver rigtig voksen. Når den tid kommer, skal jeg købe alt interiør i H&M home. Jeg har netop tjekket deres forårsnyheder ud og der er simpelthen så mange fine ting. Jeg spottede allerede flere af tingene i butikken, da jeg var I Fields i søndags. Den blå trækasse er jo SÅ fin. Desuden et det også et godt sted at kigge, hvis man er på udkig efter pænt julepynt. Det har jeg i hvert fald benyttet mig af.

One of my biggest dreams is to have a little summer house a few miles outside the city. If it comes true some lucky day, I will buy all of the interior in H&M home. I just spotted these pictures from the upcoming spring collection. Oh so pretty.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments