MY HOME

 photo home1_zps0a92c587.jpg

 photo home2_zps73eee4e9.jpg

Jeg bliver ved og ved med at love, at I nok skal få en lille rundvisning i min nye lejlighed. Som jo egentlig ikke er så ny mere. Men I ved hvordan det er; den ene dag tager den anden og hvis jeg skal være ærlig, så er jeg faktisk ikke faldet ordentlig på plads endnu. Men hvis I følger med på Insta @Miekirstinequist har I allerede set et par glimt, fra de forskellige hjørner.

Alt med bolig er jo et hit i disse tider, så jeg tænkte, at det ikke var nogen skade, hvis jeg også lige delte dem her på bloggen. Hvis I har spørgsmål til nogle af tingene, skal I ikke holde jer tilbage. Det meste er faktisk fra IKEA, den grønne stol er et loppe-fund fra Berlin og gulvtæppet er fra ELLOS.

Kan I have en skøn lørdag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments