Marni ♥ H&M

Photobucket
Photobucket

Marni for H&M kollektionen, får uden tvivl en masse omtale på diverse blogs og medier i de kommende dage og jeg har bestemt heller ikke tænkt mig at gå uden om, for det er jo SÅ pænt. Meget Marni, meget feminin feminin og meget klassisk. Det bedste ved kollektionen er, at den inderholder mange “sæt” og jeg er specielt forelsket i det mønstrede i venstre hjørne. Desværre er jeg i Barcelona den dag kollektionen udkommer, og jeg kunne forestille mig at den er endnu mere populær dernede!

Har i forelsket jer i noget?

Hvis i ikke har set kampagnefilmen endnu, vil jeg virkelig anbefale jer at gøre det. Den er instrueret af Sofia Coppola som virkelig har formået at fange hele universet. SÅ smukt.

http://www.youtube.com/watch?v=9wK-CgE8mdI

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments