DET SKRØBELIGE SIND

POSTKORT FRA NORDIRLAND

Reklame for Nordirlands turistorganisation

Hola chicas!

I skrivende stund sidder jeg i en bil I Nordirland, på vej fra den ene del af landet, til den anden. Jeg har været her i lidt over et døgn og kan allerede konkludere, at jeg er fan. Virkelig stor fan, faktisk. Alle er søde, sproget er skønt, solen varmer og så er naturen smuk. Smukkere, end det meste jeg har set.

Jeg er afsted med deres turistorganisation og vi er et lille hold bestående af 5 piger. Kat er bl.a en af dem og det er jo altid en succes. Hvis I følger med henne på Instagram, så har I måske allerede set, at den ikke har fået for lidt med Game Of Thrones-tema. Meget af den første sæson er optaget heroppe og det har de tydeligvis fået til at fungere som en turistattraktion. Jeg er virkelig glad for, at jeg besluttede mig for at kaste mig ud i netop første sæson et par uger inden jeg skulle herop. Både fordi det ikke havde været det samme, hvis jeg ikke forstod en hat af de ting de snakker om, men også fordi alle scener står helt klare i mine erindringer. Jeg var begyndt at blive en lille GOT-fan før, men nu er jeg altså blevet ramt af feberen. Til de af jer som skulle være interesserede, kan jeg afsløre, at billedet herover er skudt på selveste Winterfell Castle.

Det bliver desværre en forholdsvis kort tur for mit vedkommende. Turen går allerede hjem i morgen, da det virkelig liv også kalder. Men indtil da vil jeg suge alt til mig af det her skønne land og straks begynde at ligge planer for mit næste besøg. For der er ingen tvivl – jeg skal tilbage.

Her er en håndfuld billeder fra turen so far…

Jeg mødte det her syn kl. 6.30 i morges på min løbetur i de smukke omgivelser

Gårsdagens dinner-look: Jakke fra Stella Nova, skjorte fra Oh By Copenhagen Fur og bukser fra H&M Tremd

2 kommentarer

 • Anne

  Wauw, hvor er det flot! Nu er både Coster-Waldau og naturen argumenter for at gå i gang med Game of Thrones 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahaha…. lige præcis!! Og det faktum, at du helt sikkert ikke kommer til at fortryde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKRØBELIGE SIND