11 GODE TASKEFUND FRA VESTIAIRE COLLECTIVE

TORSDAGSTIP: 20% PÅ ALT HOS H&M

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 

Hele to collage-indlæg på en og samme dag. Det er vist aldrig sket før og det var bestemt heller ikke meningen. Men så skete der lige pludselig det, at der tikkede en mail ind fra H&M der kunne meddele, at de tilbyder 20% på HELE webshoppen i dag, mellem kl. 15 og 21. Det gælder kun for medlemmer, men hvis man ikke allerede kan kalde sig det, så tager det ingen tid at blive og er super nemt.

Det var en nyhed, som jeg ikke helt kunne lade gå stille hen, for mon ikke de fleste af jer, ligesom jeg evigt og altid har hjertet en masse favoritter derinde? Hvis I mangler lidt inspiration, så har jeg lige samlet en lille håndfuld af nogle af mine nuværende favoritter. Selv kommer jeg nok også til at benytte mig af tilbudet. Sagen er nemlig den, at jeg i sidste uge købte den smukke hvide broderie anglaise-skjorte i hvid og jeg er simpelthen blev så glad for den, at den i dag er kommet på for hele 4. gang. Nu har jeg netop opdaget, at den også kommer i den flotte grønne mintgrønne-farve og den vil uden tvivl passe godt ind i min samling.

Nu er tippet i hvert fald givet videre. Husk at det kun er gældende i dag frem til kl. 21 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 GODE TASKEFUND FRA VESTIAIRE COLLECTIVE