POSTKORT FRA MALLORCA

POSTKORT FRA MALLORCA 1Reklamelinks: T-shirt: & Other Stories Skirt: Stig P Solbriller: Le Specs

Hola og glædelig mandag fra Mallorca 🖤

Som nogen af jer måske allerede har spottet henne på Instagram, så har jeg tilbragt de sidste par dage, på den skønne skønne ø. Jeg er rejst herned sammen med min veninde og vi har stort set ikke haft nogen planer udover sol og afslapning. Det var en forholdsvis spontan beslutning vi tog for et par uger siden og det har heldigvis vist sig, at være en rigtig god en. Vejrudsigerne lovede skyer og regn, men indtil nu, har der været høj sol og 25 grader. Dagene er blevet brugt på at sove længe, løbe ture, ligge ved poolen og badet, mens aftenerne er gået med hvidvin, mad og lange samtaler.

Jeg har også haft god tid til at tænke. Tænke over alting og det har ført en masse positive ting med sig. Det trængte jeg også til, efter en lang periode, hvor jeg har været lidt tung og til tider fortvivlet. I skrivende stund er jeg fyldt op med god energi, positive tanker og ikke mindst en masse inspiration og gå-på-mod. Bedst af alt er, at jeg er kommet på en rigtig god idè, som jeg håber at kunne realisere i fremtiden og som jeg forhåbentlig snart kan fortælle meget mere om herinde.

Men for nu, så får I lige et par billeder fra skønne skønne Mallorca, hvor solen og farverne har fået mig til at glemme alt om oktober, efterår og mørkere dage.

POSTKORT FRA MALLORCA 2Vi bor i byen, Cala Major, som ligger omkring 5 km. fra hovedstaden, Palma. En helt klassisk badeby, fyldt med smukke facader og bygninger, som jeg ikke kan lade være med at tage billeder af. 

POSTKORT FRA MALLORCA 3En tiltrængt solstråle i kjole fra Moliin og taske fra Loewe

POSTKORT FRA MALLORCA 4

POSTKORT FRA MALLORCA 5Reklamelinks: T-shirt fra & Other Stories, Nederdel fra Stig P, Sandaler fra Marni og taske fra Loewe (som i øvrigt er kommet back in stock henne hos Mytheresa

POSTKORT FRA MALLORCA 6

POSTKORT FRA MALLORCA 7

POSTKORT FRA MALLORCA 8

POSTKORT FRA MALLORCA 9Husk at I kan se mange flere glimt og gode stunder henne på Instagram 🖤

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments