WEBSHOP FAVOURITES

GYLDNE TIMER

img_8525Badedragt fra Gina Tricot

Glædelig torsdag, kære jer 🖤

Her får I lige endnu en lille hilsen fra Thailand. Nærmere bestemt øen Koh Mook, hvor vi stadig befinder os. Her er intet mindre end magisk og bare fuldstændig fantastisk. I ved, på den der måde, hvor jeg bliver helt trist ved tanken om, at vi rejser hjem på lørdag. Det er jeg slet slet ikke klar til. Aldrig har jeg været et sted, der lever SÅ godt op til forventninger og billeder. Her er rent bownty, med hvide sandstrande og palmer der står ind over strandende.

Om aftenen kommer der det mest magiske lys. Alle, der går op i billeder ved, hvor vigtig den gyldne timer, eller nok nærmere, de gyldne minutter kan være 😉 Den anden dag fangede vi det helt rigtige tidspunkt, da dagen gik på hæld og aftentimerne begyndte. Min badedragt er fra Gina Tricot (reklamelink) og kommer i butikkerne meget snart.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

img_8485

img_8497

img_8517

img_8481

img_8517

1 kommentar

  • Trine

    Hvor ser du bare helt fantastisk ud! Og selvfølgelig også omgivelserne 🙂 Men du er bare virkelig smuk på disse billeder! God hjemrejse😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES