OM EN HELT PERFEKT MANDAG

ENDNU EN TING, DU IKKE VIDSTE AT DU MANGLEDE & EN KONKURRENCE

OLYMPUS DIGITAL CAMERASponsoreret af Creative outlier sport

Måske I husker, at jeg i sidste uge lavede et lille indlæg, men nogle af de ting, som jeg ikke anede at manglede, før jeg fik dem, og som alle vil fungere rigtig godt som julegaveønsker eller bare som julegaver i det hele taget. Det indlæg har altså èn lille fejl og det er, at de her fantastisk høretelefoner fr Creative Oulier Sports ikke var med. Jeg har haft fornøjelsen af at teste dem siden i torsdags, hvor de landede i min postkasse og de har altså gjort flere punkter i min hverdag nemmere. Lad mig sige det sådan.

Kort fortalt har vi at gøre med et sæt høretelefoner, som er trådløse og dermed ikke skal connectes fysisk til telefonen. De skal ganske enkelt bare sættes til via bluetooth. De er lydmæssigt designet til at levere den bedste lyd og med en god bas (YAY). De har en indbygget mikrofon, så man også snildt kan bruge dem til at tale i telefon med og så er de tilmed svedafvisende, hvilket gør dem helt ideelle til træning.

Sidstnævnte er også det punkt, hvor de har gjort mange ting nemmere for mig. Jeg ELSKER musik og jeg tror næsten, at jeg har en eller anden tone kørende i 50% af mine vågne timer. Musikken er altid på når jeg er hjemme, når jeg arbejder, går i bad, laver mad, har gæster og når jeg cykler. Det eneste (lidt skøre og atypiske) tidspunkt, hvor jeg ikke hører musik, er når jeg løber. Ganske enkelt fordi, jeg simpelthen har givet op på den der opsætning og cirkus med ledninger og en telefon der skal sidde par armen. Det ser bare så meget nemmere ud end det er.

Jeg bliver altid SÅ irriteret i den der situation, hvor man kommer til at hive ledningen ud med armen i en hurtig bevægelse. Der er også den, hvor man sætter ledningen ind under blusen eller jakken og hvor tyngdekræften får fat i den og konstant giver følelsen af, man bliver hevet nedad i ørene. Så er der også bare den helt klassiske, hvor de falder ud og man nærmest må løbe og holde på dem. Med andre ord, så er det ikke besværet værd.

Med fare for at det kommer til at lyder som et gammeldags slogan eller alt for reklame-agtigt, så bliver jeg simpelthen nødt til at sige, at Creative Outlier Sports er løsningen på problem. Jeg har i hvert fald nydt at have Taylor Swifft og Selena Gomez med på mine seneste løbeture.

img_6926KONKURRENCE

Som overskriften også lover, så har jeg fået lov til at lave en lille lækker giveaway, så en af jer, kan få en ekstra julegave eller måske endda give den til en, som også står også mangler sådan et par trådløse høretelefoner i deres liv.

Det eneste I skal gøre er at smide en kommentar i kommentarfeltet herunder, hvor I selvfølgelig også lige skriver jeres mail i mailfeltet, så jeg kan komme i kontakt med jer. Vinderen finder jeg på fredag 

creative

img_6943

119 kommentarer

 • Dem vil jeg da gerne prøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sune

  Dem ville jeg gerne prøve at løbe med. Kunne være fedt at slippe for det evindelige bøvl med ledning…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Lige sådan nogle som jeg ønsker mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Kunne virkeligt være fedt at vinde sådan et på høretelefoner til min søster!💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ville elske at vinde disse høretelefoner! Er SÅ træt af at løbe med de hvide iPhone høretelefoner…. de falder konstant ud og ledningen er i vejen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Ville elske sådan et par som en ekstra julegave til mig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  👏🏻🍀🎧🎼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Grandahl

  Det kunne være en fantastisk julegave til mig selv og min løbetræning til cph half 2018! ♥️🎁🎄🎅🏻👏🏻😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Trankjær

  Wow, jeg har ønsket mig et par trådløse høretelefoner til løb SÅ længe! 😍❤️😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sundorf

  Smider lige en kommentar på falderebet; de høretelefoner må være gode, jeg har selv en gang formået ligefrem at vælte i ledningen til mine earplogs under en løbetur – fremtiden må gerne blive #ledningsfri for mig! Hav en dejlig jul. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  🍀🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Yes please! 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Har præcis samme problematik, dog ikke med løb (dumme skade i foden varer åbenbart evigt), men under min styrketræning etc. Høretelefoner der falder ud/gør ondt/går i stykker eller noget helt fjerde. Disse lyder fantastiske og som om de kunne løse problemet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  Perfekte som ekstra julegave til min storebror.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uh, dém vil jeg viiiildt gerne vinde! Har ikke deltage i nogle konkurrencer i alt det her julehalløj, fordi jeg alligevel aldrig vinder – men lige dem her, vil jeg så gerne vinde! Så jeg krydser alt hvad jeg har 😅👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara HB

  Dem ville jeg gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha

  Sådan et par har jeg manglet længe! Har altid høretelefoner i ørene, og er så træt af det ledningsfis 🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sådan et par mangler jeg virkelig til mine løbeturer – de er godt nok smarte. Håber ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Yay!!!! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Ayoe

  Jeg krydser fingre!!! Det er jo genialt 😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Krydser fingre!! Mine egne høretelefoner er lige døde i går på en løbetur, så det kunne være helt perfekt med disse 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  SÅ lækre og perfekte til de lange løbeture! 🙌🏻🏃‍♀️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Lækker præmie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline M

  krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Åhh mangler simpelthen også nogle gode in-ear høretelefoner – så krydser alt hvad krydses kan!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Ej sikke en lækker konkurrence – kender selv alt for godt besværet med høretelefoner og løb, derfor kunne det det være fedt at få disse! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kunne være så lækkert på mine kommende løbeture i det nye år 🏃🏼‍♀️💨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine s.

  Wow virkelig lækkert headset! Ville helt klart hjælpe på motivationen til at få en sundere hver dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Timm Bach

  Det er bare lige hvad jeg ønsker mig! Elsker at dyrke sport med musik i ørene men har endnu ikke fundet et par høretelefoner som virkeligt fungerer for mig😣 Ville være en skøn tidlig julegave😍🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det kunne da være så lækkert at vinde dem 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Wow, det er virkelig smart. Jeg kan nå at blive helt aggressiv på mkn cykeltur om morgenen, fordi ledningen er i vejen, falder ud eller jeg bliver trukket ned i ørerne. Spot on beskrivelse, Mie!!! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikala

  Uuuuhhhhh, dem ville jeg gerne have fingre i🎄🙏🏻👀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Dem ville jeg blive så glad for at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Krydser fingre! Jeg mangler sådan et par nye hovedtelefoner til løbeturen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Uuhhh, kunne være alt for lækkert med sådan et par!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Sikke en lækker præmie! Jeg krydser fingre! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg har det præcis som dig ift musik:-) elsker at have det i baggrunden af alt hvad jeg foretager mig, dog ofte i håbet om at blive gladere eller få en mere positiv feel i kroppen – især her i vintermånederne:-) Jeg har fået et klippekort til crossfit i adventsgave af hele min familie, noget jeg virkelig har overvejet længe, og som også er tiltænkt et mood-fix:-) Jeg glæder mig til at komme i gang og til at vise min dejlige familie at deres gode intentioner varmer og inspirerer:-) jeg er helt rørt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Det kunne være dejligt med sådan et par til løbeturene 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine N.

  EJ hvor ville de være dejlige, når der trænes! Krydser fingre 🙂 Og rigtig fin december til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ville være dejligt med en ekstra julegave, og så endda en af de rigtig gode og brugbare! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Krydser fingre ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida D

  Mega fed konkurrence. Men hvordan virker mikrofonen mon, når ledningen går bagom hovedet?
  Glædelig december

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Hymøller

  Uhh, dem vil jeg gerne vinde 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lækker præmie!! Jeg krydser fingre 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Åhh ja tak! Jeg lægger i hvert fald et lod❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie H

  Det lyder virkelig som nogle fede høretelefoner! Dem vil jeg rigtig gerne give min mor, da hun endelig er kommet igang med at prioritere sig selv og sin sundhed, så det bliver til mange gåture og løbeture, hvor hun elsker at høre god musik eller en podcast, men hendes gamle gamle apple høretelefoner trænger til en opgradering 🙂 Med nye tider skal nyt udstyr også følge med – god jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kunne virkelig godt bruge sådan et par, da jeg kan nikke genkendende til alle dine punkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Linder Hansen

  Jeg ville elske at vinde disse høretelefoner da jeg i forvejen mangler et sæt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Lækker præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Dem kunne jeg mægtigt godt bruge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ej, jeg vil elske at løbe og cykle uden ledninger. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena S

  Øj, dem gad jeg godt vinde! Efter lang tids pause er jeg begyndt at løbe igen, og det kunne bare være meget federe med ledningsfri musik. Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Merrild

  Dem vil jeg gerne vinde til mine løbeture! Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min kæreste har planer om at løbe sit første Marathon næste år. Han løber heller ikke med musik, men mon ikke disse earplugs kan gøre nogle af de lange træningsture lidt sjovere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  De ser da så lækre ud, er sikker på at jeg ikke kan leve uden sådan et par. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine Vemmelund

  Jeg har egentlig godt hørt om de her smarte høretelefoner, og tænkt det kunne være genialt at eje til mine cykelture, hvor jeg efterhånden adskillige gange har oplevet mindre heldige ledninge-problemer som ligeså godt kunne være endt i nogle ordentlige styrt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mor høre altid musik og lydbøger når hun ordner haven og hjemmet, derfor vil jeg glæde hende med sådan et par 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Dejlig præmie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thruda

  Jeg har de lige som dig med at løbe med ledninger. Perfekt gave til mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M.

  Ville være fantastisk, hader at have ledninger hængende når jeg træner, men elsker at høre musik imens 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker din beskrivelse af hvor irriterende det er at løbe med høretelefoner! Og håber jeg kan blive fri for de situationer 🙏🏼✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fantastisk!
  Glædelig jul. 🌲🌟🎤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Krydser fingre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Åhhh… Måske disse kunne hjælpe mig i gang, efter en lang skade periode ….. Savner løb !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Laursen

  Mega smart! Jeg oplever helt det samme som dig, når jeg løber og træner, så derfor vil jeg ELSKE at prøve disse af! Mine fingre er krydsede…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid L

  De vil være virkelig smarte til træning! Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg hører netop musik på mine løbeture – men irritationsmomentet med ledningen der blevet hevet ud i en hurtig bevægelse er så spot on!! Derfor vil jeg virkelig ønske mig at afprøve disse trådløse høretelefoner, det vil være den bedste præ julegave 🎄👌🏼😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Ej en lækker konkurrence. Jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai P.

  Ret smart med trådløse høretelefon. Jeg hader også ledninger på høretelefoner som altid er i vejen. Selvom jeg prøver at folde ledningen smart sammen så får det altid viklet sig sammen og jeg bliver altid så irriteret når jeg skal binde knuderne op. Argh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Så smart – Sådan en træls ledning kan bare ødelægge alt!
  Glædelig jul til dig og dine ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Nissen

  Genialt 🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jeppesen

  Som dig er jeg også inkarneret løber og dermed også noget nær afhængig af at have nogle velfungerende høretelefoner. I øjeblikket ejer jeg nogle semi-dårlige fra Tiger, da iPhone-versionen er gået i stykker…. og det er IKKE optimalt til at kunne lukke af for verden. Jeg ville derfor være lykkelig med et sådan sæt! God jul til dig, Mie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Nørager

  Shit det er smart! Jeg mangler virkelig et par gode høretelefoner til træning – og uden ledning og med ordentlig bas lyder helt perfekt til træning. Krydser fingre og tak for fed konkurrence 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  De vil være perfekte til løbeturen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Rasmussen

  Hvor er de smarte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej hvor jeg ønsker mig sådan et sæt. Har præcis de samme problemer mht løb, så håber disse lækre earplugs kan løse det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er også – ligesom dig – tilbageholden med musik på løbeture, netop af samme årsag. Jeg krydser fingre. God jul :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hader, hader, hader også ledninger til høretelefoner, så sådan et sæt trådløse gad jeg virkelig godt vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siw Riddersholm

  Jeg løber en del, så sådan nogle smarte høretelefoner vil kun gøre det endnu sjovere at løbe :)) Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siw Riddersholm

  Jeg løber en del, så sådan nogle smarte høretelefoner kunne ikke være helt dårlige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Mine gamle er netop gået i styrker igår, så det vil være perfekt med et sæt nye 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Også helt perfekte til de mange daglige cykelture, tænker jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Åh, dem vil jeg gerne vinde! Bøvler altid med telefonen på armen og ledninger mærkelige steder 😅😪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora

  De vil godt nok være perfekte! Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie Nielsen

  Åhh kunne være fantastisk ikke at skulle “slås” med det ledningshelved når telefonen skal med på tur!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Virkelig smart løsning. Jeg ville helt klart forære dem til min kæreste, da han bruger høretelefoner både på jobbet og i fritiden og han er træt af det der “ledningsroderi”. Krydser fingre 😊 Og i øvrigt glædelig jul og tak for fin konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Fantastisk! Hader også selv at ledningen flyver rundt på en løbetur. Jeg krydser fingre – det vil være en skøn julegave 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Ville være perfekt! 🙂 Hører en masse lydbøger, så dem ville jeg blive meget glad for! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Høgsvig

  Hvor ser de fede ud!
  God december til dig 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Træning er altid sjovere med udstyr – aldrig gå ned på udstyr!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  DEM ville jeg forære min mand. Vi har (efter et par seriøse el-regninge-smæk) aftalt at vi skal lave (uden at det må koste en rød reje) julegaver til hinanden. Jeg er ved at snitte ham en smørekniv (indsæt sygt vild stolt-over-sig-selv-smiley), men det KU’ da være fint også at give ham sådan et par her. Han ville blive glad med glad på 🙂 God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Nielsen

  Ville elske at vinde er par trådløse høretelefoner ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  De lyder sørme lækre! Sådan et par ønsker jeg mig! 🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ja TAK 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  De lyder virkelig smarte. Dem kunne jeg godt bruge til løbeture og podcast-lytning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Glædelig 12.december søde,
  sikke en perfekt konkurrence, dem gad jeg godt prøve vinde til min datter.
  Hun sidder med sit speciale og stresser, men har brug for lidt i ørerne også:-) rolig musik til arbejdet kan fremme koncentration og engagement.
  Ønsker dig en dejlig julefred og julestemning til:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Krydser fingre for noget lækkert til træningen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Sådan et par kunne jeg virkelig godt bruge. Jeg har været ved at researche efter nogen, jeg kan bruge til både podcastlytning og træning🎼✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det lyder simpelthen som svaret på mine bønner – jeg har heller aldrig kunnet få løb og musik til at fungere i praksis, men jeg vil SÅ gerne, for det er sgu bare mere motiverende med lidt lækker bas i ørene 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg kan nikke genkende til alt du skriver, derfor ville et par trådløse høretelefoner være den perfekte julegave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg kan nikke genkende til alt du skriver, så et par trådløse høretelefoner ville være en perfekt julegave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jaaaa… Det lyder jo så genialt. Jeg hader den mobil på armen når jeg løber. Og regnvejret i DK kombineret med rimelig udsat mobil på armen har også kostet mig en mobil. Det her er jo så smart! Jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg er så enig i alt det, du skriver. Jeg vil elske at have høretelefoner med på mine løbeture. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Sådan et par kunne jeg godt bruge😃🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Ville være lækkert at kunne bruge på løbeturene 🌲🎅🏼🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hua

  Min mand har ødelagt 3 (!) af mine høretelefoner, så denne konkurrence kommer som sendt fra himlen 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det ville være super lækkert at vinde.
  Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Kunne jeg så godt bruge til mine løberute!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Ville elske dem til mine løbeture!

  🙂 Celine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dottekvot

  Det kunne jeg godt bruge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YM

  Har præcis samme problemer som dig ift. løb og musik. Til gengæld løber jeg ingen steder i stilhed, så jeg har bare holdt ud indtil videre 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Kunne god nok være rart at slippe for ledningerne…glædelig jul til dig 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM EN HELT PERFEKT MANDAG