16 FINE UDSALGSFUND

TORSDAGSTIP: NYE TASKER OG ET HYGGELIGT EVENT

eastpak

Indlægget er sponsoreret af Eastpak

Hvis der er en, som har været min tro følgesvend og nærmest bedste ven, i løbet af de sidste par måneder, så er det min store og ret geniale Eastpak kuffert. Den har ikke svigtet min en eneste gang og har indeholdt hele mit liv i virkelig lang tid. Med andre ord, så har vi et helt særligt forhold 😉

Præcis derfor, har jeg også takket ja til at deltage i et event, som Eastpak afholder senere i dag og ved I hvad? I kan også komme med – det er nemlig åbent for alle og hvad er bedre, end at slutte torsdag eftermiddag af med kolde øl, mad og tasker? I kan læse meget mere om tid og sted herunder.

Anledningen skyldes, at Eastpak i dag lancerer LAB-kollektionen, som er en kollektion, bestående af klassiske Eastpak-styles, som har fået et lille redesign. Den er inddelt i 6 forskellige temaer og alle med det tilfælles, at de er fremstillet af innovative materialer. Hele kollektionen bliver forhandlet i Apocs store i Studiestræde, hvor eventet også finder sted.

Så kom lige forbi senere, drik en øl med mig og kig på de nye tasker <3

unnamed

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 FINE UDSALGSFUND