TRAVELING ALONE #2

img_0800

Dag 4

Dag 4 var en rigtig god en af slagsen. Jeg slog øjnene op efter endnu en god nattesøvn og som noget af det første, tjekker jeg min mail. Der er tikket en mail ind fra Pernille, en sød læser, som havde læst lidt om mit uheld på bloggen. Tilfældigvis er hun også i Canggu og har været her i lang tid. Hun skriver bl.a, at jeg bare skal sige til, hvis jeg havde lyst til at mødes. Det blev naturligvis et kæmpe JA fra mig. Vi får hurtigt aftalt at hun henter mig på sin scooter kl. 17.30. Hvor heldig kan man være?

Efter en meget rolig dag, trænger min krop til at blive rørt og lave noget aktivt. Jeg vil SÅ gerne løbe en tur, men som sagt er vejene umulige at opholde sig på, med mindre man har en scooter eller en bil. Jeg giver ikke op, så jeg beslutter mig for at hoppe i løbetøjet og gå på jagt efter en rolig vej. Sådan finder jeg heldigvis og det lykkes mig at løbe omkring 5 km. WIN.

Efter min løbetur svømmer jeg lidt i poolen, hoppet i tøjet og sætter mig op på den lokale cafè, hvor jeg spiser min daglige smoothie bowl og arbejder et par timer. Derefter går jeg tilbage til Villaen, hvor jeg faktisk bruger det meste af dagen. Jeg har fundet en rytme, som jeg ret godt kan lide; en time foran computeren, 45 minutter ved poolen med en bog, en time foran computeren og 45 min ved poolen – on repeat.

Sidst på eftermiddagen hopper jeg i bad og finder sommerkjolen frem. Kl. 17.30 henter Pernille mig og vi kører hen på det hotel, hvor hun bor. Her møder vi hendes veninde, som er på rundrejse i hele verden og som nu er nået til Bali.

Vi går ned på Old Mans, som vist nok er det sted man hænger ud, i Canggu. Vi drikker 3 øl og hygger totalt meget. Senere bestiller vi noget mad og hygger videre. I Canggu er det vist sådan, at der ligesom er èn bestemt fest på èn bestemt klub hver aften. Den aften var et sted, som lå en lille scooter-tur væk, men vi beslutter os for at kaster os ud i det.

Festen er centreret omkring en skater-rampe, hvor 9-10 forskellige skater-typer skiftes til at vise hvad de kan. En ret genial ting at samles om, egentlig. Folk er smukke, unge, solbrune og glade. Man kan næsten ikke være andet, når man er på Bali.

Pernille har været her i lang tid og hun ved en hulens masse og øen og kulturen. Jeg bliver SÅ meget klogere på alt og ikke mindst endnu mere fascineret af hvad der er sket med Bali i løbet af de sidste par år og hvorfor det pludselig er blevet det sted, hvor alle vil og tager til.

Ved 1-tiden smutter vi hjem og jeg bliver sat af ved min villa. Det var en dejlig dag og jeg falder i søvn før jeg har lagt mig i sengen.

Dag 5

Dagen som faktisk ikke er hvilken som helst dag. Kort sagt, så er det min fødselsdag og egentlig heller ikke hvilken som helst fødselsdag. Jeg fylder 30 år (TREDIVE ÅR). Jeg har vist nævnt det herinde et par gange; jeg er ikke det store fødselsdagsmenneske og det har jeg faktisk ikke været siden jeg var barn. Jeg har svært ved at sætte en finger på hvad det præcis skyldes, men det er nok en kombination af lidt for meget opmærksomhed, store forventninger der aldrig bliver indfriet og efter de 25 så stopper man også med at mærke glæden ved at blive ældre 😉

Da jeg besluttede mig for at tage på den her rejse, så var det vigtigste for mig, at jeg ville være afsted på min fødselsdag. Jeg havde ingen intentioner om at holde noget derhjemme og så tænkte jeg bare, at det ville være lidt sjovere at fejre den med en kold øl på en stand på Bali end på en helt almindelig onsdag hjemme på Nørrebro. Sådan blev det heldigvis også.

Jeg gør ikke det store ud af dagen – det var jo ligesom meningen med det hele. Da jeg står op løber jeg en tur, svømmer lidt i poolen og går op på min sædvanlige morgenmadscafè og spiser en smoothie bowl. Lige i dag, bestiller jeg ekstra granola on the side 😉

Resten af formiddagen bruger jeg på at arbejde derhjemme og filosofere lidt over livet. Jeg er i godt humør, heldigvis, for jeg må indrømme, at jeg måske havde frygtet at jeg ville blive ked af det over at være alene på min fødselsdag, langt væk fra min familie. Men jeg havde det faktisk rigtig godt med det.

Ved middagstid hoppede jeg på en taxa og kørte tilbage til den skadestue, hvor jeg blev behandlet under min ulykke. De havde givet mig besked på at komme tilbage efter 3 dage og få skiftet min bandage. Alt så heldigvis fint ud og det tager det tager ikke mere end 10 minutter.

Jeg beslutter mig for at gå tilbage til min villa og det tager ca. en lille time. Da jeg kommer tilbage ringer Rikke og fortæller, at hun hun har fixet min flybillet, så jeg kan rejse til Singapore på om fredagen. 5 dag tidligere end planlagt. Det var bestemt ikke nemt at ændre den, men sej og stædig som hun er, så virkede det åbentbart at møde op på deres hovedkontor og spille “min ven er kommet ret slemt til skade-kortet”. Jeg takkede hende af hele mit hjerte og blev endnu mere taknemmelig over at have hende i mit liv.

Senere mindede jeg hende om, at det jo egentlig var min fødselsdag. Rikke ved udemærket godt, at jeg ikke orker det og at der er en grund til, at jeg f. eks ikke har den på Facebook. Det var hun ligeglad med, så hun klistrer min facebookvæg til med en ret sød hilsen og jeg bliver alligevel lidt varm om hjertet. Vi har ret mange venner tilfælles på Facebook, så fødselsdagshilsnerne begyndte naturligvis at vælte ind derefter 😉

Om eftermiddagen arbejder jeg lidt mere og skriver igen sammen med Pernille og vi aftaler, at vi også skulle hænge ud i aften. Jeg besluttet mig for at fortælle, at det er min fødselsdag, for det vil ærligt talt være lidt akavet, hvis de skulle læse det her på bloggen senere eller se det på insta. Kort sagt, så virker det til at være umuligt at flygte fra sin fødselsdag. Pernille skriver, at vi selvfølgelig skal fejre det og at der er en ret god fest om aftenen. Den slags siger jeg aldrig nej til.

Pernilles veninde, Josephine, henter mig kl. 18 og så kører vi ned til deres villa, hvor vi drikker et par øl og hygger. Vi spiser middag på en cafè tæt på og maden er selvfølgelig helt fantastisk. Efterfølgende går vi ned til Old Mans, hvor vi også var aftenen forinden. I dag er det her, at festen foregår.

Der var allerede godt gang i den da vi kom og jeg får hurtigt optur over musikken, de spiller på dansegulvet. Vi danser, drikker flere øl, danser, gå ned på stranden, danser igen, sætter os og snakker, spiser en grillet majs, drikker vand, danser, drikker cola, danser og et par timer efter midnat, beslutter vi os for at kalde det en aften og Pernille kører mig hjem på sin scooter.

Det var en god fødselsdag.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments