WEBSHOP FAVOURITES

POSTKORT FRA GILI ØERNE

img_0287Dress from Strom & Marie (Adlink)

Hvis man rejser ud til en tropisk ø med hvide sandstrande, palmeskove og små pastelfarvede træhytter, så kan det næsten ikke undgåes, at man tager sit liv op revision og overvejer mulighederne for at blive for evigt og leve det simple liv. Det er præcis sådan jeg har det her på Gili øerne, hvor tiden går langsomt og dagene bliver brugt på cykelture på øen, hyppige dyp i det blå vand, indtagelse af friske kokosnødder og fest og dans til lang ud på natten. Alt hvad jeg elsker.

Internettet eksisterer, men er ikke helt optimalt, så derfor bliver det lige en hurtig opdatering og lidt fotospam fra de sidste to dage. Jeg har allerede brugt langt over en time på at uploade billeder og jeg må indrømme, at poolen og solen kalder på mig. Hvis I følger med på Instastory, kan I f. eks se hvad min dag bl.a har bestået af indtil nu.

Jeg skal selvfølgelig nok komme med et uddybende indlæg og lille guide til Gili, men det bliver først når jeg engang er færdig med at være her og har dannet mig en fuldt indtryk.

Kan I have en skøn mandag <3

img_0331

img_0346Flower dress from Monki (Adlink)

img_0333

img_0311

img_0289

img_0335

img_0321Sandals from Pieces & Bag from ASOS (Adlinks)

img_0347

2 kommentarer

 • Det ser jo intet mindre end fantastisk ud! Jeg vil så gerne til Bali <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Ida!
   Tak 🙂 Du kan tro at her også er skønt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES