SAVED ITEMS

I APRIL SKAL JEG

Endelig siger kalenderen April og det har nu altid været en af årets bedste måneder, hvis I spørger mig. Da jeg var lille skyldes det nok, at det også er min fødselsdagsmåned, men nu til dags, så handler det nok mere om, at det er måneden, hvor foråret for alvor melder sin ankomst og hvor alt springer ud og alle kommer ud af deres vinterhi.

I år har min april-længsel været endnu større og det skyldes naturligvis, at jeg meget snart drager ud på nye eventyr. Marts har været god, rar, mild og vanvittig travl. Det har været en af de sjoveste perioder længe og jeg har grint og festet som aldrig før. Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg virkelig er taknemmelig for de muligheder jeg har og de mennesker, som jeg har omkring mig. Derfor er det faktisk også en lille smule (men kun lidt) svært for mig at skulle rejse væk fra alt det. Men på den anden side, så føles det jo helt fantastisk at vide, at man har en masse godt at komme hjem til.

April-listen bærer naturligvis præg af den kommende rejse, men det betyder naturligvis ikke, at jeg ikke har lavet planer. Se med engang <3
cherry-blossom-sakura-31

Rejse 80% af tiden. Destinationen hedder Bali og der er afgang på tirsdag.

Gense verdens bedste Ricky. Først på Bali og senere i Singapore, som jeg lige svinger forbi på hjemvejen.

Danse rundt i den her og den her sommerkjole.

Læse Papmachè-reglen. Jeg har haft den med i de sidste 2 (eller måske 3?) månedslister, I know. Men jeg var så heldig at få bogen.

Filme en helt masse med mit nye Go-pro kamera og blive en haj til at klippe video.

Spise det her til morgenmad minimum 5 gange.

Forhåbentlig få ryddet endnu mere ud i min garderobe, når jeg sælger ud til det her loppemarked i morgen.

Besøge Gili øerne for første gang i mit liv.

Helt sikkert spammes med billeder af kirsebærtræerne på Bispebjergkirkegår.

Fejre min fødselsdag helt alene.

Helt sikkert også savne mine venner og min lille familie ret meget.

Indlægget indeholder affiliatelinks

 

3 kommentarer

 • Du skal helt sikkert glæde dig til Gili øerne, har dog kun besøgt Gili Trawangan, men der er sku rart her. Jeg befinder mig her lige nu og det er egentlig stille og roligt, der er ikke proppet med mennesker 🙂 god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Christine!!
   Det er bare godt at høre. Glæder mig rigtig meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en fantastisk måned, du går i møde. Jeg flyttede til Australien i januar, og jeg kan faktisk godt mærke, at jeg virkelig kommer til at savne foråret og de lysere tider derhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS