ÅRET DER GIK #4

PYJAMASDAG OG EN LILLE STATUS

img_4889Pyjamas from ASOS

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Hola chicas! Her får I lige et par helt dugfriske billeder af dagens outfit, som består af noget så simpelt som min nye (og vildt fine) pyjamas fra ASOS. Den er helt perfekt til en dag som i dag, hvor jeg ikke har nogen planer om at flytte mig fra sofaen. Jeg er totalt træt og sløv, for jeg endte med at tage en spontan bytur i går og den sluttede først kl. 5 om morgenen.

De fleste som er vokset op i en lille by, har nok en tradition om at mødes med gamle venner på den lokale bar. Ikke sandt? For mig har det har været en fast tradition, siden jeg flyttede til København for 9 (!!!) år siden, men jeg var egentlig indstillet på, at det nok var ved at være slut for min generation, fordi vi efterhånden er blevet gamle, har fået børn og ikke savner hinanden så meget længere 😉 Men sådan skulle det ikke gå og jeg endte faktisk med at have en af de sjoveste aftener længe.

Jeg havde lovet mig selv, at jeg skulle have verdens mest stille, asociale og helt rolige juleferie, fordi jeg virkelig trængte til stilhed. Men jeg må nok bare erkende, at jeg faktisk ikke er så god til at lave ingenting og en god fest, det kan jeg simpelthen ikke sige nej til 😉

I morgen er julen jo egentlig slut, men jeg bliver på fyn et par dage endnu. Her er så rart og hyggeligt og jeg har en del praktisk arbejde som skal klares foran skærmen og det er altså bare lidt mere lækkert, når ens pauser kan bestå af gåture ved vandet. Jeg har virkelig brug for mere natur i min hverdag.

Ellers er julen gået præcis som den skulle. Julemad er jo ikke min stærke side, så jeg føler mig heldigvis ikke 10 kg. tungere. Jeg fik få, men fine gaver. Den fra mig selv så I jo HER og mine forældre have købt den fineste lille taske til mig og en lækker kogebog, som jeg allerede skal prøve kræfter med i aften. Min søster gav mig verdens sjoveste spil, som vi skulle have spillet i går, men så kom der jo den der bytur i vejen 😉

Hvordan har jeres jul været? 

img_4885

img_4860

4 kommentarer

 • Har selv haft kig på den taske, den er så fed!

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Ja, den er så fin og anderledes. Lige hvad jeg manglede i min samling, faktisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en dejlig jul – jeg er også en sucker for traditioner, men får også liiidt kriller, akkurat ligesom dig 😀
  Men til trods for det, var det nogle skønne dage, som jeg også netop har blogget om.
  For vips, i morgen står den pludselig på job, hverdag og pligter igen (; Sådan er det jo at være voksen, og så kan man jo for afløb for al’ krilleret igen til næste år

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Lige præcis. Og dejligt at du også har nydt julen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRET DER GIK #4