OPSKRIFT: KOLD HVID GLØGG

PINK LIVING

img_1322Shirt: Rails Top: Zara Shorts: Levis Vintage

Glædelig lørdag alle zusammen <3 Er I snart ved at være trætte af at se billeder fra de varme lande? Selvom jeg personligt næsten ikke kan overskue det, så er det snart slut. I morgen går turen tilbage til Danmark, vinter og mørke. Det har jeg det ikke specielt vildt over, det må jeg indrømme, men jeg glæder mig til at se min familie igen, for den slags hjemve er begyndt at snige sig ind på mig.

Faktisk har det regnet mere eller mindre non-stop de sidste to dage og det sætter naturligvis sine begrænsninger, for aktiviteter. Heldigvis har vi alle et job, som skal passes imens, så det er jo ikke fordi vi har kedet os. Men når man nu rejser om på den anden side af kloden, så kunne det da være en smule rart, men lidt sol. Varmen har vi dog ikke manglet og jeg har både formået at bade i poolen og på stranden, mens det har stået ned i stænger. Men jeg klager ikke, for det ved jeg, at jeg vil hade mig selv for, så snart jeg er tilbage i kulden 😉

Kan I have en skøn festlig lørdag aften <3

img_1356

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: KOLD HVID GLØGG