MIN SENESTE ASOS-LEVERING

TORSDAG I ANTWERPEN

img_8135Adlinks: Coat: ASOS (HERE) T-shirt: Stig P (HERE) Trousers: Stine Goya from My Lèontine (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Som I nok har luret henne på Insta og snap, så har jeg endnu engang forladt landet og befinder mig i skrivende stund, i Antwerpen. Jeg er hernede med min trofaste rejsebuddy, Katrine og vi er inviteret af Visit Flandern (Flandern er den nordlige del af Belgien). Jeg var faktisk på en lignende tur for et par år siden og husker de Belgiske byer, som ret fantastiske og ret undervurderede. Derfor tøvede jeg heller ikke med at takke ja til at komme afsted igen.

Billederne her er fra i går, hvor vi lige nåede at fange et par solstråler i de sene eftermiddagstimer. Bedst som vi lige var landet på vores hotel, åbnede himlen op det stod ned i stænger der mest af eftermiddagen. SÅ typisk, ik? Lad os håbe, at vi har bedre held i dag så vi kan få udforsket Antwerpen ordentligt, inden turen går videre til Bruxelles i morgen. Traditionen tro, var jeg ude og løbe og kigge lidt på byen er til morgen og jeg spottede de første 10 butikker, jeg gerne vil besøge.

Til sidst må jeg hellere lige huske at nævne, at min fine og lange blå jakke også var en del af min store ASOS-bestilling. Er den ikke bare fin? Det eneste minus er, at den er så lang, at den er en smule besværlig at cykle i. Hernede går vi heldigvis bare rundt, så der er ingen problemer 😉

Kan I have den bedste fredag <3

Huske at I kan følge med i det hele henne på snappen – Miekirstine.

img_8148

img_8219

img_8153

   

3 kommentarer

 • Er vild med dine bukser!

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, nyd Antwerpen! Det er simpelthen sådan en helt fantastisk by. 🙂 Jeg var der for tre år siden, og det slog mig også virkelig, hvor undervurderet Belgien generelt er. Jeg tror faktisk ikke, jeg havde hørt om Antwerpen, før vi planlagde vores cykeltur igennem Europa (som altså tog os gennem Belgien og Antwerpen), men jeg vil så gerne af sted igen! 🙂

  Jeg glæder mig til at se, hvad du får ud af byen og måske nogle flere billeder fra den hyggelige stad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Celia
   Jeg kunne ikke være mere enig med dig. Du kan tro at der kommer mange flere billeder – jeg har kameraet fuldt 🙂
   I dag går turen videre til Bruxelles og det glæder jeg mig også rigtig meget til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN SENESTE ASOS-LEVERING