HVISK KONKURRENCE <3

POSTKORT FRA L.A

IMG_3029 (1)laTop fra Zara og nederdel fra Stig P

Go’morgen hjemme i Danmark og go’aften her fra Californien. Vores sidste dag er ved at lakke mod enden og når vi vågner i morgen tidlig, skal vi pakke kufferterne og sætte kursen mod Danmark. Der er heldigvis en del ting, som jeg glæder mig til at komme hjem til, men det er nu også en smule trist at skulle forlade det her paradis af en by. Som I nok kan fornemme, er L.A virkelig vokset på mig og selvom mange ting er enormt besværlige og at trafikken kan sluge alt energi (og tid) så bliver det hele bare opvejet af viben.

Billederne her er fra de sidste par dage, som både har stået på chill, sightseeing, strand, fest, tømmermænd og hedebølge. I dag nåede temperaturen op på 37 grader og derfor var vi nødsaget til at tilbringe det meste af eftermiddagen ved poolen på hotellet. Det var nu heller ikke helt skidt 🙂 Jeg har simpelthen SÅ mange billeder, som jeg kommer til at dele med jer i den kommende tid. I kan godt glæde jer.

Kan I have en dejlig dag og nyde det smukke efterårsvejr, som jeg kan fornemme at I har <3

IMG_7161

IMG_7162

IMG_7198T-shirt fra Lovechild og vintage shorts fra Levis

IMG_7136

IMG_7155

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVISK KONKURRENCE <3