WEBSHOP FAVOURITES

ET HELT NYT KAPITEL

IMG_0248

 Shirt: Gina Tricot Jeans: H&M (SIMILAR HERE) Shoes: Vagabond (ON SALE HERE) Bag: A.P.C

Så er dagen, hvor jeg tager hul på et helt nyt kapitel i bloggens levetid, endelig kommet. Det har været længe undervejs og er noget, som jeg har glædet mig rigtig meget til. Det syner måske ikke af det helt store for jer, for jeg har gjort mit bedste for at få designet til at ligne det gamle, men topbaren og annoncerne afslører nok, at jeg er rykket over til Bloggers Delight.

De helt gamle læsere, husker måske, at jeg har været her før. Faktisk var jeg blandt nogle af netværkets første blogs, tilbage i 2011 (var det vist nok?). Der er sket meget siden, både med mig og BD og det føles som en helt naturlig og virkelig rigtig ting, at vi skulle slå pjalterne sammen igen. Jeg kan dog allerede nu afsløre, at det her kun er begyndelsen på de nye eventyr, for i løbet af de næste par måneder, kommer der til at ske rigtig spændende ting, som jeg virkelig glæder mig til at dele med jer.

Hvis mit nye hjem, skulle have lokket nogle helt nye læsere til, så vil jeg bare sige velkommen til og jeg håber sådan, at I har lyst til at blive hængende. I kan selvfølgelig også altid følge mig henne på Instagram og på min snapchat, hvor mit brugernavn er Miekirstine. I løbet af de næste par uger, kommer der nogle indlæg, hvor vi nok skal lære hinanden meget bedre at kende og jeg kan afsløre, at jeg bl.a kommer til at gennemgå bloggens (ret mange) leveår med (grimme) billeder og hvad der nu ellers hører sig til.

Billederne her er fra dagen i går, hvor jeg mere eller mindre tilbragte alle mine vågne timer foran computeren, for at få hele den her blogflytning til at gå så gnidningsfrit som muligt. Jeg var hoppet i en helt ny skjorte fra Gina Tricot tilsat et par klassiske hvide jeans.

Til sidst vil jeg bare lige huske jer på, at I endelig må kigge ind igen senere, for der disker jeg nemlig op med en ret lækkert opskrift.

IMG_0187

IMG_0266

IMG_0259

IMG_0238

IMG_0195

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks

4 kommentarer

 • Kia

  Hej Mie,

  Jeg kan ikke længere finde din Baliguide efter du er flyttet 🙁 Har du ikke taget den med dig?

  Den var ellers virkelig god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Kia..
   Vi har opdaget, at der er en del indlæg, som er gået tabt under flytningen og lige nu ligger de et sted ude i cyberspace. Vi arbejder på højtryk for at få dem herover hurtigst muligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Velkommen tilbage, Mie.
  Jeg mente nok, at du havde været inde på BD før, men var ikke helt sikker. Jeg er en gammel læser, så må indrømme, at jeg blev noget så glad da jeg så dette indlæg dukke op på BD’s feed, da jeg desværre ikke læste med, da du dengang flyttede fra Bloggers Delight over til eget domæne – det er også en shame fra min side af – men nu glæder jeg til, at læse med igen! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Sophie
   Jeg siger sørme også velkommen tilbage. Der er sket en del siden sidst, men jeg håber at du bliver hængende <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES