SØNDAGSSOL & DEN SMUKKESTE KJOLE

SIDSTE DAG I PARADIS

 photo PC010147_zpsgj2fgijx.jpg

T-shirt: Munthe SS15 Skirt: Zara (HERE) Shoes: ASOS Bag: Balenciaga

All good things come to an end. I dag er vores sidste dag her i Singapore og det har jeg det virkelig stramt over. Normalt glæder jeg mig altid til at komme hjem, når jeg har været ude og rejse, men sådan har jeg det slet slet SLET ikke denne gang. For det første har vi haft den mest fantastiske rejse, med den ene sjove oplevelse efter den anden. Og for det andet, så kan jeg på ingen måde overskue vinter, kulde, blæst og regn, nu hvor min krop har indstillet sig på sommer og 30 grader.

Jeg kan med sikkerhed sige, at der IKKE går særlig mange måneder, før jeg rejser til varmere himmelstrøg igen. Det er helt utroligt hvad det gør ved sindet.

Min computer er proppet med billeder, gode tips og sjove fortællinger. Både her fra Singapore, men også fra Bali. Jeg fordeler dem over det næste par uger, for noget siger mig, at I måske er ved at være lidt trætte af at kigge på det? 😉

Her i østen er det ved at være aften, så om 2 sekunder snupper vi lige et køligt glas hvidvin på på altanen, inden vi tager videre ud og nyder den sidste aften.

Billederne er forresten af dagens outfit. Sidste dag i sommertøj. Øv med øv på.

Kan I have en skøn dag ?

 photo PC010154_zpsenn2jbqc.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGSSOL & DEN SMUKKESTE KJOLE