OM JETLAG OG BLØDE OG SMUKKE STRIBER

SINGAPORE DIARY

 photo PB260054_zps7esuywl7.jpg

Kjole fra Muthe SS15 og sandaler fra Gardenia

 photo PB260063_zpspnko2hmp.jpg

 photo PB260067_zpsop1d5ozv.jpg

 photo PB260041_zps0d5eh7pl.jpg

 photo PB260036_zpsqbfkaexy.jpg

 photo PB260049_zpsxq1fiyyd.jpg

 photo PB260034_zpsp0f4kyqw.jpg

 photo PB260025_zpsktcugyu1.jpg

Hej venner ? Beklager at jeg ikke serverer så meget andet for jer, end sommerbilleder fra Singapore. Vi har det simpelthen så skønt og nyder hvert sekund. Selvom det er regnsæson og vi får en byge i ny og næ, så er temperaturen over 30 grader døgnet rundt. Just what I needed.

I dag tager vi en lille ferie fra vores ferie og flyver en tur til Bali, hvor vi skal tilbringe weekenden. Det bliver simpelthen SÅ skønt og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig. Jeg nåede dog lige at få et kæmpe chok her til morgen, fordi jeg pludselig ikke kunne finde mit pas. SÅ typisk mig. Det lå heldigvis bare og grinede af mig under nogle andre papirer, så alt endte lykkeligt 😉

Computeren tager jeg selvfølgelig med mig, så mon ikke I får en opdatering eller to derfra. Husk at følge med på Insta (Miekirstinequist) og selvfølgelig snappen, hvor jeg spammer jer med videoer i disse dage. Mit brugernavn er Mirkirstine.

Rigtig god fredag til jer ?

4 kommentarer

 • Din kjole er simpelthen så smuk (: Nyd det på Bali – ingen misundelse herfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hrj Mie,

  Hvor see det lækkert ud i Singapore! Jeg tænkte om du måske ville skrive lidt om Bali – hvor man skal bo, hotel mv? Jeg skal til Bali i det nye år, så lidt insiderviden ville være godt 🙂 nyd din ferie, mange hilsner fra en trofast læser, Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Katrine..
   Du kan tro at der kommer et Bali-indlæg. Men vi er her i meget kort tid, så det er begrænset hvor mange tips jeg når at samle op. Men husk at følge med på de sociale medier. Der kommer helt sikkert til at ske en masse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM JETLAG OG BLØDE OG SMUKKE STRIBER