EN HILSEN FRA VARMEN

OM JETLAG OG BLØDE OG SMUKKE STRIBER

 photo OI000020_zpsm33ubdnz.jpgDet er nærmest på kanten til grænseoverskridende at udgive det her billeder. De er taget ganske få timer efter vores ankomst her til Singapore og på daværende tidspunkt, havde jeg ikke sovet i noget der ligner 30 timer. Jeg fik selvfølgelig en lur i flyveren hist og her. Måske et par timer sammenlagt, men det gælder altså ikke helt, når man sidder op og hele tiden er ved en form for bevidsthed.

Men nu får I dem alligevel. Mest af alt fordi jeg slet ikke kunne vente med at vise det smukke stribede sæt fra Pieces. Det er fra deres kommende kollektion, som gerne skulle lande i butikkerne i begyndelsen af det nye år. I huske måske at jeg forelskede mig i det til deres pressedag? Deres designere var heldigvis så søde, at de på magisk vis tryllede et sæt frem, så jeg kunne få med herned. Jeg bliver virkelig glad hver eneste gang jeg kigger på det.

Vi lider desværre stadig lidt af jetlag og dagen i går endte med at blive helt skørt, fordi vi “kom til” at sove til kl. 13. Det kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har gjort og hele dagen gik jeg og var lidt sur på mig selv, fordi vi nærmest “spildte” en halv dag på det. Men sådan er det jo. Så skal jeg trods alt ikke tænke på det der med søvnmangel.

I morgen går turen til Bali og spørg lige om jeg glæder mig. Mange hilsner fra varmen og stedet med den vildeste luftfugtighed ?

 photo OI000022_zpsrspckon8.jpg

3 kommentarer

 • […] outfit er fra en af de sidste dage i Singapore og igen igen var jeg hoppet i det stribede sæt fra Pieces. Det noget nær perfekt til en hverdags-sommerdag, men kan skam også fungere ganske fint, som et […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj hvor er det sæt flot! Fantastisk at Pieces kunne trylle det frem til dig 🙂
  Jetlag er en kælling, men det følger jo desværre med når man rejser.
  Ha’ en dejlig tur til Bali.
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Det var bare skønt, ja 🙂
   Og jeg ville virkelig ønske, at der var en pille mod jetlag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HILSEN FRA VARMEN