SANTA BARBARA

ROADTRIP TO NAPA VALLEY

 photo P7120131_zpsocfeatdu.jpg

Imens det er ved at blive mandag morgen i Danmark, er søndagen ved at gå på hæld her i Californien. Jeg har taget hul på de sidste dage og skal faktisk kun sove tre gange endnu, inden jeg vender snuden tilbage mod Danmark.

Jeg elsker stadig at være her og nyder hvert eneste sekund, men jeg kan godt mærke, at jeg er ved at være træt. Træt af at bo i en rygsæk, træt af at møde nye mennesker og savnet til mine venner og ikke mindst familie, vokser dag for dag. Jeg forsøger dog at holde fanen højt og husker mig selv på, at jeg virkelig skal nyde min sidste tid. For den her rejse har på alle tænkelige måder været et eventyr uden lige og noget jeg vil huske resten af mit liv.

Jeg ankom til San Francisco tirsdag aften og dagene har jeg egentlig bare brugt på at nyde byen og gense steder og mennesker, som jeg mødte, da jeg kom hertil for en månedstid siden.

Som jeg også har beskrevet i mine dagbøger, har jeg mødt så mange fantastiske mennesker og stiftet nye venskaber. En af dem er Scott, som I nok skal høre mere om i den næste dagbog. I dag fik jeg overtalt ham til at tage mig med på en lille roadtrip til Napa Valley, som er kæmpe vinområde nord for SF.

Da han hentede mig i sin “van” kunne jeg slet slet ikke få armene ned. Den satte på alle tænkelige måder prikken over i’et på mit Californiske eventyr. Hvem har ikke altid drømt om at køre over Golden Gate og op ad Highway 1 i en gammel folkevogn?

Åh det var en god dag og Napa Valley er fuldstændig fantastisk smuk og overvældende. Jeg fik i hvert fald en enormt stor lyst til at købe en vingård og tilbringe resten af mine dage på at dyrke druer og leve i ro og mag.

Rigtig god mandag <3

P.s Hunden hedder Maggie og er også en af mine nye venner.

 photo P7120103_zps2jopizaz.jpg

 photo P7120105_zpsjuxclbk7.jpg

 photo P7120102_zpsx9vwxxxm.jpg

 photo P7120109_zpshegt7lxe.jpg

 photo P7120148_zpszypnnwy7.jpg

 photo P7120142_zpsmtsqhqyi.jpg

 photo P7120112_zps9sllwxly.jpg

 photo P7120114_zpsl5qd9bq0.jpg

 photo P7120135_zpseipjqiq5.jpg

 photo P7120116_zpsfu3tuz0p.jpg

7 kommentarer

 • […] fordi den kommer fra vinområdet i det nordlige Californien. Jeg endte jo heldigvis med at komme en tur derop og nu synes jeg nærmest at det er endnu mere interessant […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] sige så meget mere om det her, for turen har allerede fået et indlæg for sig selv. Det kan I se HER. Men det var virkelig en god dag og jeg er simpelthen SÅ glad for at jeg kom derop. Havde jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  I’ve always wanted to do this

  giveaway on my blog!

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Fantastiske billeder!!! 😀 Drømmer mig væk til San Fran på en grå og kedelig mandag på kontoret.. Nyd nu de sidste dage derovre! (Her er alt som det plejer! ;))Kh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Haha… det er godt at høre. Tro det eller ej, men jeg glæder mig faktisk til at alt er som det “plejer”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at du kommer tilbage, så du kan møde de samme mennesker igen. Heldigvis syntes jeg generelt at amerikanere er meget gæstfrie og imødekommende.
  Fantastiske billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tak, Camilla. Og ja, det er de virkelig. Kan slet ikke forestille mig hvilket andet land, at de her ting kunne lade sig gøre i.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SANTA BARBARA