RABATKODE TIL HVISK

TIPS TIL CALIFORNIEN?

 photo sanfran_zpsyymhzlsy.jpg

Nå, venner. Nu nærmer jeg mig efterhånden sommerens  store rejse, med hastige skridt. Faktisk er der kun omkring tre uger til  at jeg sætter kursen mod Californien, hvor jeg skal tilbringe en helt måned helt alene. Til de af jer som tænker “det har du da ikke fortalt noget om” kan læse mere HER.

Mine planer har egentlig ikke ændret sig specielt meget, siden jeg købte mine flybilletter for et par måneder siden. Ganske enkelt tager jeg til San Fransisco og tager den egentlig bare derfra. De eneste planer jeg har, er at booke et hotelværelse de første 2 nætter og derefter har jeg faktisk allerede fundet en venlig sjæl på Couchsurfing, som gerne vil hænge ud, vise mig byen og selvfølgelig låne mig en sofa i et par dage.

Jeg har naturligvis været fornuftig og sparet lidt op, men når jeg siger lidt, så mener jeg L I D T. Med andre ord bliver det altså lidt af en spare-rejse og jeg håber inderligt at mit held på couchsurfing fortsætter, for priserne på hotellerne er altså ikke for sjov. Derudover vil det også være synd og sige, at dollarkursen er på min side.

Jeg forestiller mig, at rejsen bliver meget bagpacker-agtig og jeg håber selvfølgelig også, at jeg kommer ud og ser lidt mere af Californien. Eller andre stater, for den sags skyld. Det eneste jeg skal nå, er flyveren hjem til København d. 15 Juli.

Men nu kommer I ind i billedet, for I plejer jo at være verdens bedste til at komme med gode rejsetips og lige pt. har jeg faktisk brug for alle de råd jeg kan få. Jeg har besøgt Californien og også San Fransisco en enkelt gang, men det er ved at være mange år siden. Jeg kan kun forestille mig, at flere af jer har været på den klassiske roadtrip og måske har nogen af jer endda boet der?

Så kære læsere, hvad skal jeg opleve? Hvor jeg skal rejse hen? Hvordan skal jeg komme rundt? Hvad skal jeg spise? Hvad skal jeg ikke spise? Kender I nogen jeg bare MÅ møde? og er der noget jeg skal vide?

Alle råd bliver modtaget med kyshånd og masser af kærlighed? ?

12 kommentarer

 • […] forresten at I stadig gerne må komme med nogle gode tips til den del af USA, hvis I skulle ligge inde med den […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Californien er et fantastisk sted! Nogle steder, som jeg ikke har noget imod at besøge igen er:
  – Griffith Observatory (virkelig fed udsigt over LA, især ved solnedgang)
  – Venice Beach
  – San Diego Zoo
  – Del Mar Horse Racing (hvis du er der i sæson er det en rigtig sjov oplevelse)

  God ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg bare at være i København, hvor jeg har planer om at blive, indtil jeg sætter kursen mod Californien. Hvis sommeren kigger forbi, glæder jeg mig til at se byen folde sig ud, til de lange lyse nætter […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette A

  Californien har SÅ meget at byde på, og jeg har heldigvis haft æren af at bo der i 6 måneder, samt at have været på flere besøg.

  Der er især meget flot natur, og jeg kan anbefale:
  – Lake Tahoe
  – Yosemite (tjek lige om det er sæson for vandfaldet, det er lidt tamt, når det ikke er der)
  – Redwood skoven, med de største træer

  I San Francisco (som i min optik klart slår LA) skal du nyde stemningen, shoppe, leje en cykel og cykle over Golden Gate og videre derfra, spise en gang clam chowder ved Fishermans Wharf, ta’ på natklub mv mv.

  Derudover kan jeg anbefale at slå et smut forbi Venice Beach i LA, og lige blive i byen 1-2 dage. Ta’ turen op til Hollywood skiltet, der er en ret god udsigt der fra!

  Desuden skal du også spise noget af deres mexicanske mad. Deslige fås ikke herhjemme. Jeg kunne skrive meget mere, men tænker ovenstående må være nok for nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Annette..
   TUSIND TUSIND tak fordi du tog dig tid til at skrive så mange tips.
   Du kan tro at det kan bruges. Især det med det mexicanske mad. Det glæder jeg mig allerede til at prøve 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Vil klart anbefale Los Angeles, of course! Hiking i Runyon Canyon og ellers bare lej en bil og kør rundt og se alle de forskellige dele af byen – det er helt fantatisk. Et stemningsfyldt sted, der er et besøg værd, er Farmers Market/The Grove i LA. Udendørs shopping og stemningsfulde madboder. God tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Jeg husker også LA som helt fantastisk, så vil gerne tilbage dertil. Gran Canyon vil jeg også virkelig gerne opleve. Så håber jeg bare at jeg møder nogen som kan køre bil 😉
   Tusind tak for din kommentar!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej! Har selv gået og tænkt på det samme, men holder mig tilbage pga. det med at rejse alene. Det skulle vi da lige have talt om! 😀 Må jeg spørge hvad du gav for flybilletten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   At rejse alene er helt fantastisk. Det skal du ikke lade dig skræmme af 🙂
   Flybilletterne gav jeg 5000 for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Syntes helt klart du skal tage (hvis du ikke allerede har været) færgen ud og se fængslet Alcatraz i San Fransico! Meget spændende oplevelse!
  Så skal du hænge ud i LA se alt deres fantastiske streetart og andet gade sjov!
  Tag i Disneyland eller Universal Studios og oplev blandet Visteria Lane hvor hele Desperate housewife serien er blevet optaget! Og se deres fantastiske studios og vilde effekter – det er helt klart et besøg værd! De kan også lokke med rigtigt amerikansk All-you-can-eat-pass, så er der fri rådighed over alle spisesteder hele dagen mens man oplever alle herlighederne! Kør en tur til Hollywood og se alle de klassiske ting . China theater, Walk of fame.. osv.
  Vandre op til Hollywood skiltet og se den FANTASISKE udsigt! Det er virkelig en wow oplevelse! Cruise igennem Beverlyhills! Og ellers nyd de fantastiske strande og det altid lækre vejr og ikke mindst de lækre suferdudes på stranden! Rigtigt god tur – håber rådende kan bruges!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Mette..
   Tusind tusind tak for dine tips. Jeg har aldrig være på Alcaraz, så det tror jeg bestemt at jeg vil prøve

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABATKODE TIL HVISK