SHINE BRIGHT

LITTLE PRETTY DETAILS

 photo IMG_6647_zpsx91ldw1e.jpg

For et par uger siden, blev jeg introduceret til den Berlin-baserede smykkedesigner, Jukserei. Som I ved elsker jeg smykker og gerne de helt simple og minimalistiske af slagsen. Derfor faldt de fleste af hendes designs lige i min smag, og nu er jeg heldigvis den lykkelige ejer af de fineste 4 smykker. Priserne er også helt fornuftige, taget materialerne i betragtning. Man kan se og shoppe meget mere hende på Webshoppen.

Jeg vil smutte igen. I dag står den nemlig på 4. omgang Vitamin Well Boot camp, som jeg selvfølgelig glæder mig til. Dog glæder jeg mig aller mest til at vi er færdige, for der står den nemlig på brunch og hygge.

Kan I have en skøn søndag ? Mon ikke jeg lige tjekker ind igen senere

P.s. Husk at i dag er sidste chance for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til Rema1000.

 photo IMG_6642_zps6wgpltlv.jpg

 photo IMG_6646_zps8q29nliy.jpg

1 kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHINE BRIGHT