STELLA STELLA

2015 – COME ON, SHOW ME WHAT YOU GOT

Det er som om, at der er kommet en tendens til at “hate” lidt på nytårsforsætter. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke helt forstår hvorfor. Det der med at sætte sig nogle mål og turde at drømme stort, kan jo ikke skade. De skal selvfølgelig bare være inde for rimelighedens grænser. Hvis man ikke bryder sig om ordet “nytårsforsætter” kan man også bare kalde det for forventninger, håb, eller drømme, som man arbejder på at opfylde. I det hele taget synes jeg, at det smukke ved et årsskifte netop er det der med, at man stopper op og ser tilbage og ikke mindst frem. Jeg har lavet mig en lille liste med de udfordringer, som jeg ved at det kommende år byder på nogle punkter over drømme, som jeg vil arbejde hårdt for at få til at gå i opfyldelse. 2015 bliver et spændende år for mit vedkommende og jeg kan ikke løbe fra, at der kommer til at ske nogle store forandringer…
 photo IMG_0979_zps2be00777.jpg

? I slutningen af Januar afslutter jeg langt om længe min bachelor på RUC. Jeg har ikke planer om at læse videre og pt. har jeg faktisk ingen idè om hvad der venter mig bagefter. Man skal jo passe på med at tale alt for højt om de største drømme, men jeg har to scenarier, som meget gerne må gå i opfyldelse. Enten skal jeg se om det er muligt for mig at leve 100% af bloggen. Jeg har jo været “fuldtids-blogger” ved siden af studiet det sidste halve års tid, så jeg tænker, at det ikke er heeeelt uden for rækkevidde. Det andet scenarie er, at jeg finder et deltidsjob på omkring de 20 timer om ugen, inden for reklame, kommunikation, konceptudvikling og sociale medier.

? I april rejser min far og jeg til Paris, hvor jeg meget gerne skulle gennemføre mit første marathon. Det er en vildt stor ting for mig og noget, som jeg aldrig i livet havde forestillet mig skulle ske.

? I det nye år skal jeg være bedre til at have styr på mine ting. Jeg er verdensmester i at smide ting væk og når jeg rejser, ligner det mildt sagt, at der er  sprunget en bombe i min kuffert. I det hele taget skal jeg bare blive bedre til at holde orden på de vigtige papirer og den slags. En bedre økonomi vil selvfølgelig heller ikke skade 😉

? Jeg vil rejse noget mere. Det er lidt en klicè, I know, og jeg anser da også mig selv, som værende forholdsvis berejst. Men jeg kan altså ikke løbe fra, at det er en af de ting, som i høj grad øger min livskvalitet. Desuden vil jeg hjertens gerne en tur til USA. Jeg har ikke været der i alt for mange år og jeg begynder efterhånden at få noget der ligner abstinenser.

? Jeg vil gerne lave mere mad og blive endnu bedre til det. Et mål, som jeg faktisk allerede satte mig, da jeg flyttede ind i min nye lejlighed og fik et godt køkken. Det er heldigvis gået rigtig godt, men man kan jo altid blive lidt bedre, ik? 😉

? I samme forbindelse, vil jeg også gerne blive endnu bedre til at invitere. Jeg elsker at have gæster og især til middag. I år 2015 er det noget som skal ske meget oftere.

? Til sidst vil jeg selvfølgelig gerne blive en endnu bedre blogger. Som I nok har fornemmet, arbejder jeg hårdt på, at gøre universet herinde lidt mere alsidigt og ikke kun have mode som omdrejningspunkt. Med alderen har jeg udviddet min horisont og mine interesser. Det skulle meget gerne afspejle sig herinde og i fremtiden kan I se frem til endnu flere opskrifter, flere hverdagsglimt, endnu mere interiør, forhåbentlig en masse rejser men selvfølgelig også en masse outfitbilleder, nye køb, gode udsalgstip og alt det, som I altid har kunne finde herinde.

Hvordan ser det ud hos jer? Har I sat jer nogle mål for det kommende år? I så fald må I meget gerne fortælle mig om dem. Det er jo så dejligt, når vi kan lade os inspirere af hinanden ? 

16 kommentarer

 • […] I dag skal det handle lidt om mine forventninger til det kommende år. Da jeg kiggede tilbage i mine arkiver, i forbindelse med mine tilbageblik på 2015 fandt jeg nemlig et indlæg, som jeg skrev i begyndelsen af året. Det handlede naturligvis om mine forventninger, håb og drømme for året. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I øvrigt er det 3. gang i denne uge, at jeg har middagsgæster – jeg går all in på de der nytårsforsættere Inspirationen har jeg hentet hos den dygtige Deliciously […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg vil også rigtig gerne blive bedre til at invitere venner og familie hjem til mig. Det er jo altid smadder hyggeligt at snakke med de folk man holder af – om det så er til en kop kaffe eller en omgang lækker mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Lige præcis!! Det er det som gør hverdagen lidt sjovere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Du har den dejligste og mest inspirerende blog, Mie! Mit første eventyr i 2015 er at flytte til Frederiksberg i denne weekend, og ligesom jeg glæder mig til mit eventyr glæder jeg mit til et nyt og spændende år som læser på din blog! Varme tanker til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Kære May…
   TUSIND TUSIND tak for din søde kommentar. Den gjorde lige min søndag MEGET bedre. Desuden skal du glæde dig til at flytte til Frederiksberg – Københavns bedste bydel, hvis du spørger mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes også at det er så fint at sætte sig nogle mål for det nye år, så holdes man i hvert fald på tæerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Lige præcis! Det er lidt svært at være motiveret, hvis der ikke er nogen mål 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Jeg må altså spørge dig om hvor din flotte skjorte er fra på billedet?
  Derudover så skal man heller ikke vide alt om hvad fremtiden byder sig, det kommer.. 🙂
  Så klø på med de gode forsæt
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Rikke..
   Skjorten er fra H&M men er efterhånden en gammel sag.
   Og ja, du har så evigt ret. Det er jo det der gør livet spændende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare dejligt med en person, der deler glæden ved at sætte mål! Det mangler i den grad i blogland i disse dage. Og hvor er det bare nogle fine, fine mål, du har sat dig.
  Jeg krydser især fingre for fuldtidsblogger-situationen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Det er bare super dejligt at høre…
   Og ja, fuldtidsblogging vil bare være fantastisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endelig noget optimisme omkring nytårsfortsæt! Synes heller ikke de er helt dumme 😉

  Mine nytårsfortsæt lyder på at komme ud med en god studentereksamen til sommer, få styr på planerne for mit sabbatår og så aldrig fortryde noget pga. en dreng hehe 🙂

  – Trine
  http://trines-closet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Trine..
   Det er jeg glad for at høre.
   Og det lyder som et rigtig fint og fornuftigt nytårsfortsæt du har dig. Også inde for mulighedernes rammer.
   Og ja, det der med drenge – det skal man ikke lade sig begrænse af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  hope you have an amazing new year — can’t wait to see what 2015 has to bring

  Giveaway on my blog!

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STELLA STELLA